Srpski sin - nesuđeni reprezentativac Srbije!

Dragović otkrio: Hteo sam da zaigram sa Vidićem, ali FSS..."Upravo zbog nezainteresovanosti FSS-a, nije me previše pogodilo sve to", rekao je defanzivac Dinama iz Kijeva.

Fudbal 01.08.2015 | 13:00
Srpski sin - nesuđeni reprezentativac Srbije!

Srbija će u narednim kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji 2018. biti u grupi sa Austrijom, a naspram naših fudbalera naći će se zemljak Aleksandar Dragović, defanzivac Dinama iz Kijeva.

Naš momak, koji je rođen u Beču 1991. godine, otkrio je da je imao želju da obuče dres Orlova, ali da je konkretan poziv izostao.
"Imao sam veliku želju da zaigram za reprezentaciju Srbije i nadao sam se da će mi saigrač biti Nemanja Vidić, koji mi je bio idol od malih nogu i hteo sam da igram u paru s njim, ali iz Fudbalskog saveza Srbije me niko nije kontaktirao. Nisu obratili pažnju na mene", rekao je Dragović za Sportski žurnal.

Ali, kako reprezentativac Austrije tvrdi - nije se mnogo razočarao.
"Upravo zbog nezainteresovanosti FSS-a, nije me previše pogodilo sve to. Slična sudbina zadesila je mnoge igrače. Austrija je više obratila pažnju na mene, tako da se nisam dvoumio. Nosim dres Austrije, to je moja domovina i želim da se na najbolji način odužim za ukazano poverenje".

Komentari / 0

Ostavite komentar