Сабатини обећао - стижу лијеви бек, Салах, Џеко...!

Валтер Сабатини се спрема за велики пут...Рома комплетна до 14. августа! 

Фудбал 30.07.2015 | 20:20
Сабатини обећао - стижу лијеви бек, Салах, Џеко...!

Руководство Роме готово напрасно донело је одлуку да је дошло време за велики ремонт у екипи, због чега се у једном моменту велики број првотимаца нашао на излазним вратима Олимпика, без адекватних замена.

Међутим, доласком голмана Војћеха Шченсног Вучица је покренула лавину, која би требало да резултира склапањем екипе до 14. августа.

Прво наредно велико појачање у Риму требало би да буде Мохамед Салах, који би на аеродром Фјумичино требало да слети данас око 16.30, а убрзо након тога требало би да се стави на располагање Рудију Гарсији и остатку тима.

У међувремену спортски директор Валтер Сабатини спрема се на велики пут – од Атине до Лондона. Сабатини би у Пиреју требало да „покупи“ левог бека, а у питању је фудбалер Олимпијакоса Артур Масуаку. После неуспелих покушаја да се доведу Левин Курзава, Лукаса Дињеа и Бернара Мендија, избор је пао на некадашњег младог репрезентативца Француске, који је пружио сасвим солидне партије за грчког шампиона.

Потом следи одлазак у Лондон, на нову рунду преговора са Манчестер Ситија око ангажмана Едина Џека, а како римски Коријере дело спорт тврди, посао би требало да буде закључен у најскоријем року.

Ако успе да задржи и Алесија Ромањолија, Рома би поново могла да има конкурентан и јак тим, али Јувентус је засад ипак победник прелазног рока у Италији...

Коментари / 0

Оставите коментар