Sabatini obećao - stižu lijevi bek, Salah, Džeko...!

Valter Sabatini se sprema za veliki put...Roma kompletna do 14. avgusta! 

Fudbal 30.07.2015 | 20:20
Sabatini obećao - stižu lijevi bek, Salah, Džeko...!

Rukovodstvo Rome gotovo naprasno donelo je odluku da je došlo vreme za veliki remont u ekipi, zbog čega se u jednom momentu veliki broj prvotimaca našao na izlaznim vratima Olimpika, bez adekvatnih zamena.

Međutim, dolaskom golmana Vojćeha Ščensnog Vučica je pokrenula lavinu, koja bi trebalo da rezultira sklapanjem ekipe do 14. avgusta.

Prvo naredno veliko pojačanje u Rimu trebalo bi da bude Mohamed Salah, koji bi na aerodrom Fjumičino trebalo da sleti danas oko 16.30, a ubrzo nakon toga trebalo bi da se stavi na raspolaganje Rudiju Garsiji i ostatku tima.

U međuvremenu sportski direktor Valter Sabatini sprema se na veliki put – od Atine do Londona. Sabatini bi u Pireju trebalo da „pokupi“ levog beka, a u pitanju je fudbaler Olimpijakosa Artur Masuaku. Posle neuspelih pokušaja da se dovedu Levin Kurzava, Lukasa Dinjea i Bernara Mendija, izbor je pao na nekadašnjeg mladog reprezentativca Francuske, koji je pružio sasvim solidne partije za grčkog šampiona.

Potom sledi odlazak u London, na novu rundu pregovora sa Mančester Sitija oko angažmana Edina Džeka, a kako rimski Korijere delo sport tvrdi, posao bi trebalo da bude zaključen u najskorijem roku.

Ako uspe da zadrži i Alesija Romanjolija, Roma bi ponovo mogla da ima konkurentan i jak tim, ali Juventus je zasad ipak pobednik prelaznog roka u Italiji...

Komentari / 0

Ostavite komentar