ЛЕ: Жељо отпутовао у Белгију!

Фудбалери Жељезничара одлетјели су данас са Међународног аеродрома Сарајево ка Лијежу, гдје их у четвртак очекује прва утакмица трећег кола квалификација за Лиге Европе против Стандарда.

Фудбал 29.07.2015 | 17:40
ЛЕ: Жељо отпутовао у Белгију!

У табору плавих, упркос поразу од Борца у првом колу Премијер лиге, влада позитивна атмосфера.

Шеф струке јединог бх. представника у Европи Миломир Одовић истиче како је ријеч о озбиљном противнику, али наглашава како вјерује да његова екипа може поновити добру игру из утакмица с екипом Ференцвароши коју су елиминисали у другом колу квалификација овог такмичења.

"Још једном смо на великом испиту. Екипа Стандарда је изузетно квалитетна и долази из лиге која је знатно јача од наше. Ми имамо изузетно квалитетну и амбициозну екипу, што је врло важно. Надам се да ћемо одиграти још једну добру утакмицу и искористити своје шансе у том мечу", казао је Одовић новинарима на аеродрому.

Десни бочни играч тима с "Грбавице" Керим Мемија каже да их је тренер добро припремио за овај сусрет.

"Гледали смо пар исјечака с њихових утакмица. Спремали смо се на тренинзима добро, тако да идемо тамо и надамо се позитивном резултату. Циљ нам је да, као и у претходне четири утакмице не примимо гол", казао је Мемија.

Један од најрастрчанијих Жељиних играча сматра да нема превелике разлике између Стандарда и екипе Ференцвароши, коју је вицепрвак БиХ избацио у другом колу квалификација за Лиге Европе.

"Мислим да су обје екипе ту негдје с квалитетом и мислим да нису непобједиви и зашто их не би прошли", казао је Мемија.

Коментари / 0

Оставите коментар