Видео: Маћадо због средњег прста лети из Динама?!

Фудбалер загребачког Динама Пауло Маћадо показао средњи прст навијачима када је излазио из игре у мечу квалификација за Лигу шампиона. Газда Динама: "Ако јесте показао прсте - летеће!".

Фудбал 29.07.2015 | 15:40
Видео: Маћадо због средњег прста лети из Динама?!

Загребачки Динамо је на ивици елиминације из квалификација за Лигу шампиона. Молде је надиграо Динамо у "Максимиру", али га није победио - 1:1. У реваншу у Норвешкој биће "модрима" врло тешко.

А још теже ако остану без Португалца Паула Маћада, који се, благо речено, неспортски понео према навијачима свог клуба.

Када је излазио из игре у 64. минути, гледаоци су му звиждали, а он ми је показао најпре средњи прст, а потом код клупе и поновио тај гест.

На интервенцију четвртог судије, главни судија му је показао црвени картон, а тај потез арбитра наишао је на одушевљење навијача Динама.

Газда Динама Здравко Мамић рекао је да није видео тај инцидент, али да ће, ако се испостави да је Маћадо показао средњи прст, то бити његова последња утакмица у редовима хрватског шампиона.

У среду пре подне Динамо је на свом сајту саопштио да је Маћадо суспендован, односно искључен из првог тима:

"Динамо обавештава навијаче и јавност како је Пауло Маћадо због непримереног понашања на утакмици 3. кола квалификација за Лигу шампиона против Молдеа до даљњег искључен из рада првог тима. О даљим потезима клуб ће обавестити јавност у наредним данима".

Хрватски спортски медији обрушили су се на овог играча Динама називајући га "сељачином" и "простачином", а закључују да ће, ако Маћадо настави каријеру у Динаму, загребачки клуб постати налик "сељачкој радној задрузи".

За игру Динама такође се врло оштро примећује да је била "просјачка" и констатује да се скупоцене звезде загребачког клуба, три пута вредније од норвешког тима, пружиле јадну игру и да се на терену уопште није видела разлика у томе ко је колико плаћен и ко колико вреди на фудбалској пијаци.

Погледајте...

Коментари / 0

Оставите коментар