Надал: Ово је врло лоша година, а ја чекам свој тренутак!

Шпански тенисер света Рафаел Надал изјавио је да сви знају да ова сезона није добра, али да чека свој тренутак.

Тенис 29.07.2015 | 19:00
Надал: Ово је врло лоша година, а ја чекам свој тренутак!

Надал се одлучио за несвакидашњу одлуку и наступ на АТП турниру у Хамбургу који се игра на шљаци, а на којем је стартовао тешком победом.

’Бик са Маљорке’ је у првом колу елиминисао сународника Фернанда Вердаска резултатом 3:6, 6:1, 6:1.

„Ово је важна победа на менталном плану. Важно је завршити меч боље него што сте га почели. Срећан сам због начина на који сам успео да се вратим и победим. Ова година није била најбоља и то је очигледно, али то је све спорт. Радим напорно и мотивисан сам – чекам свој тренутак“, рекао је Надал.

Он се потом осврнуо на сам меч.

„Вердаско је играо добро у првом сету, а ја сам направио неколико неизнуђених грешака, али не много. Био сам много иза основне линије и враћао кратке лоптице. Он је доминирао у разменама и лако је завршавао поене. У другом и трећем сету сам успео да закорачим дубље у терен, будем агресивнији и играм своју игру коју одавно нисам играо. Због тога сам задовољан партијом и чињеницом да ствари иду у правом смеру“, додао је Шпанац.

Дуел двојице Шпанаца у немачком граду игран је под затвореним кровом.

„Ово није лето и драго ми је да смо играли испод крова. Централни терен је невероватно и немате осећај да играте унутра. Срећан сам и привилегован што сам овде“, закључио је Надал.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

29.07.2015 17:51

Ма ста ми наприца Родјо????

ОДГОВОРИТЕ