Nadal: Ovo je vrlo loša godina, a ja čekam svoj trenutak!

Španski teniser sveta Rafael Nadal izjavio je da svi znaju da ova sezona nije dobra, ali da čeka svoj trenutak.

Tenis 29.07.2015 | 19:00
Nadal: Ovo je vrlo loša godina, a ja čekam svoj trenutak!

Nadal se odlučio za nesvakidašnju odluku i nastup na ATP turniru u Hamburgu koji se igra na šljaci, a na kojem je startovao teškom pobedom.

’Bik sa Maljorke’ je u prvom kolu eliminisao sunarodnika Fernanda Verdaska rezultatom 3:6, 6:1, 6:1.

„Ovo je važna pobeda na mentalnom planu. Važno je završiti meč bolje nego što ste ga počeli. Srećan sam zbog načina na koji sam uspeo da se vratim i pobedim. Ova godina nije bila najbolja i to je očigledno, ali to je sve sport. Radim naporno i motivisan sam – čekam svoj trenutak“, rekao je Nadal.

On se potom osvrnuo na sam meč.

„Verdasko je igrao dobro u prvom setu, a ja sam napravio nekoliko neiznuđenih grešaka, ali ne mnogo. Bio sam mnogo iza osnovne linije i vraćao kratke loptice. On je dominirao u razmenama i lako je završavao poene. U drugom i trećem setu sam uspeo da zakoračim dublje u teren, budem agresivniji i igram svoju igru koju odavno nisam igrao. Zbog toga sam zadovoljan partijom i činjenicom da stvari idu u pravom smeru“, dodao je Španac.

Duel dvojice Španaca u nemačkom gradu igran je pod zatvorenim krovom.

„Ovo nije leto i drago mi je da smo igrali ispod krova. Centralni teren je neverovatno i nemate osećaj da igrate unutra. Srećan sam i privilegovan što sam ovde“, zaključio je Nadal.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

29.07.2015 17:51

Ma sta mi naprica Rodjo????

ODGOVORITE