Рамос и Перез закопали ратне секире?!

Само још плата кочи хепи-енд! Под условом да новац не буде препрека при склапању новог уговора.

Фудбал 29.07.2015 | 18:20
Рамос и Перез закопали ратне секире?!

Навијачи могу да одахну, опасност је прошла – Серхио Рамос, човек који је своје име уткао у толико Реалових успеха, остаје члан Краљевског клуба упркос у последње време натегнутим односима са управом, пре свега са Флорентином Перезом. Ипак чини се да је дипломата у карактеру председника Реала превагнуо, прогутао понос и успео да постигне договор са капитеном тима.

Схватио је ваљда и Перез да добар део свлачионице, углавном онај шпански, али уз подршку комшија са Пиринеја Кристијана Роналда и Пепеа, управо Рамоса види као коловођу екипе. Икер Касиљас је већ отишао, било би заиста превише да у размаку од само неколико дана Сантјаго Бернабеу напусти још један толико важан играч.

Перез је стога устукнуо и ублажио тон, али тек треба да договори потписивање новог уговора са 29-годишњи дефанзивцем. Рамосови представници траже 10.000.000 евра по сезони, Реал наводно нуди 7.000.000, али дневник Ас пише да новац неће бити проблем. Једино што су фудбалер и његово окружење желели је да се осете истински жељеним. Сада и јесу, па ће Манчестер јунајтед по свему судећи морати да се окрене неком другом решењу.

Срећан ће бити и нови тренер Рафа Бенитез, који је све време тврдио да је Рамос неопходан Реалу. Уосталом није једини, јер је Серхио био стандардан код свих силних тренера који су у последњој деценији продефиловали кроз Краљевски клуб.

Коментари / 0

Оставите коментар