Мурињо критикује трошаџије, а он је потрошио највише - 903 милиона!

Менаџеру Челсија Жозеу Мурињу не допада се политика ривала у Премијер лиги. Он је недавно критиковао два манчестерска клуба и Ливерпул да великим издвајањем новца покушавају да купе титулу.

Фудбал 30.07.2015 | 13:20
Мурињо критикује трошаџије, а он је потрошио највише - 903 милиона!

Мурињо је мислио на 292,6 милиона евра које су од 1. јула потрошили Манчестер јунајтед, Ливерпул и Манчестер сити.

"У почетку је Роман Абрамович, по доласку у Челси, куповао титуле. Сада сви они купују трофеје. Сви од реда. На нама је да будемо довољно јаки да се изборимо са свима и да освојимо пехар поново", рекао је Португалац.

Међутим, шпански лист "Марка" је извукао податак да је "Специјални" од 2004. као тренер Челсија, Интера и Реала, потрошио невероватних 903 милиона евра! По томе је убедљиво тренер који је највише одвојио новца за појачања.

Други на листи великих потрошача клупског буџета је Карло Анћелоти са 881 милиона евра, који је ту своту потрошио као тренер Милана, Челсија, ПСЖ-а и Реала.

На трећем месту је Роберто Манћини са потрошених 667 милиона евра у протеклих 11 година, а четврти садашњи менаџер Ситија, Мануел Пелегрини који је као шеф струке Виљареала, Реала, Малаге и Манчестер ситија потрошио 645 милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар