Murinjo kritikuje trošadžije, a on je potrošio najviše - 903 miliona!

Menadžeru Čelsija Žozeu Murinju ne dopada se politika rivala u Premijer ligi. On je nedavno kritikovao dva mančesterska kluba i Liverpul da velikim izdvajanjem novca pokušavaju da kupe titulu.

Fudbal 30.07.2015 | 13:20
Murinjo kritikuje trošadžije, a on je potrošio najviše - 903 miliona!

Murinjo je mislio na 292,6 miliona evra koje su od 1. jula potrošili Mančester junajted, Liverpul i Mančester siti.

"U početku je Roman Abramovič, po dolasku u Čelsi, kupovao titule. Sada svi oni kupuju trofeje. Svi od reda. Na nama je da budemo dovoljno jaki da se izborimo sa svima i da osvojimo pehar ponovo", rekao je Portugalac.

Međutim, španski list "Marka" je izvukao podatak da je "Specijalni" od 2004. kao trener Čelsija, Intera i Reala, potrošio neverovatnih 903 miliona evra! Po tome je ubedljivo trener koji je najviše odvojio novca za pojačanja.

Drugi na listi velikih potrošača klupskog budžeta je Karlo Anćeloti sa 881 miliona evra, koji je tu svotu potrošio kao trener Milana, Čelsija, PSŽ-a i Reala.

Na trećem mestu je Roberto Manćini sa potrošenih 667 miliona evra u proteklih 11 godina, a četvrti sadašnji menadžer Sitija, Manuel Pelegrini koji je kao šef struke Viljareala, Reala, Malage i Mančester sitija potrošio 645 miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar