Манчини опасно хвали Јоветића!

Стеван је другачији, биће веома важан за Интер! Јоветић је током претходне две сезоне за екипу Ситија одиграо 39 утакмица и постигао 11 голова. Са Грађанима је освојио Премијер лигу и Лига куп.

Фудбал 31.07.2015 | 16:00
Манчини опасно хвали Јоветића!

Стеван Јоветић коначно је стигао у милански Интер и то са епитетом највећег појачања Неразура у летњем прелазном року. Раширених руку и са осмехом на лицу дочекао га је тренер Роберто Манчини чијој екипи недостају голови у овом периоду.

Укупна вредност транфера износи око 15 милиона евра, а црногорски репрезентативац враћа се у Италију после две године проведене у Манчестер Ситију клубу који је и Манчини својевремено тренирао.
“Он је другачији тип играча него што су Мауро Икарди и Родриго Паласио. Верујем да ће Јоветић бити важан играч за екипу Интера“, рекао је Манчини новинарима у Пекингу где је његова екипа данас изгубила у пријатељском мечу од мадридског Реала са 3:0.

Миланска екипа ни на трећој утакмици заредом није постигла гол, али то не забрињава Манчинија.
“Ако занемаримо резултат, којим наравно да нисам задовољан, чини и се да смо добро играли у неким тренуцима. Ипак, у овој фази припрема најважније је да показујемо константан напредак“, додао је Манчини.

Јоветић је током претходне две сезоне за екипу Ситија одиграо 39 утакмица и постигао 11 голова. Са Грађанима је освојио Премијер лигу и Лига куп.

Коментари / 0

Оставите коментар