Mančini opasno hvali Jovetića!

Stevan je drugačiji, biće veoma važan za Inter! Jovetić je tokom prethodne dve sezone za ekipu Sitija odigrao 39 utakmica i postigao 11 golova. Sa Građanima je osvojio Premijer ligu i Liga kup.

Fudbal 31.07.2015 | 16:00
Mančini opasno hvali Jovetića!

Stevan Jovetić konačno je stigao u milanski Inter i to sa epitetom najvećeg pojačanja Nerazura u letnjem prelaznom roku. Raširenih ruku i sa osmehom na licu dočekao ga je trener Roberto Mančini čijoj ekipi nedostaju golovi u ovom periodu.

Ukupna vrednost tranfera iznosi oko 15 miliona evra, a crnogorski reprezentativac vraća se u Italiju posle dve godine provedene u Mančester Sitiju klubu koji je i Mančini svojevremeno trenirao.
“On je drugačiji tip igrača nego što su Mauro Ikardi i Rodrigo Palasio. Verujem da će Jovetić biti važan igrač za ekipu Intera“, rekao je Mančini novinarima u Pekingu gde je njegova ekipa danas izgubila u prijateljskom meču od madridskog Reala sa 3:0.

Milanska ekipa ni na trećoj utakmici zaredom nije postigla gol, ali to ne zabrinjava Mančinija.
“Ako zanemarimo rezultat, kojim naravno da nisam zadovoljan, čini i se da smo dobro igrali u nekim trenucima. Ipak, u ovoj fazi priprema najvažnije je da pokazujemo konstantan napredak“, dodao je Mančini.

Jovetić je tokom prethodne dve sezone za ekipu Sitija odigrao 39 utakmica i postigao 11 golova. Sa Građanima je osvojio Premijer ligu i Liga kup.

Komentari / 0

Ostavite komentar