Инцко: Провести реформску агенду

Високи представник у БиХ Валентин Инцко дао је данас подршку да владе Републике Српске, Федерације БиХ и Савјет министара БиХ усвоје економске реформске агенде за БиХ, истичући да је сада пред БиХ нова фаза, а то је провођење онога што је договорено.

Босна и Херцеговина 28.07.2015 | 20:08
Инцко: Провести реформску агенду

"Код партнера у БиХ сада треба да видимо напредак у провођењу агенде. Ово је фаза у којој уски политички интереси морају бити гурнути у страну због виших интереса земље и њених грађана. Морамо видјети нови начин вођења политике, усмјерен ка конкретним резултатима", нагласио је Инцко.

Инцко је навео да је јасан интерес грађана да буде покренута економија, отворена нова радна мјеста и да се крене напријед ка евроатлантском путу, што политички представници дугују грађанима, саопштено је из ОХР-а.

Поручујући да је међународна заједница спремна да подржи ову реформску агенду, Инцко је додао да заједничка визија остаје реинтегрисана, функционална и просперитетна БиХ - земља која ради у интересу својих грађана и у потпуности је укључена у европску породицу.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

камелеон

28.07.2015 18:28

Одлази кући човјече.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

28.07.2015 18:39

Ма је ли.Донијеце нам несто папир који кријете од народа ко змија ноге.Прицате проевропски закон о раду,па реци у којој то европској земљи такав.Нигдје.Хоцете да радник буде. роб који це да ради да би се васи спонзори тзв инвеститори богатили.Нико зив у Аустрији незна ни ко си.Иди смилим богом без тебе смо луди ал стобом јос висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Боки

28.07.2015 19:43

Немој тако Боки.па сам знас која примања има у БХ. Мозда у Аустрији немозе зарадити ни 1000 Еура мјесецно??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

29.07.2015 07:38

Види га сто се поправио. Кад је досао у БиХ није га имао пас за шта ујести.

ОДГОВОРИТЕ