Видео: Сити се иживљавао на Вијетнаму!

Коларов погодио два пута! Излет у Вијетнам очигледно је баш пријао српском дефанзивцу Александру Коларову, најскупљем појачању Ситија у овом прелазном року Рахиму Стерлингу који је дошао из Ливерпула за 44.000.000 фунти, као и Давиду Силви.

Фудбал 28.07.2015 | 14:20
Видео: Сити се иживљавао на Вијетнаму!

Фудбалери Манчестер Ситија, после пораза од Реал Мадрида у Интернационалном купу шампиона, искалили су бес на селекцији Вијетнама и славили са 8:1 у пријатељској утакмици одиграној у Ханоју.

Излет у Вијетнам очигледно је баш пријао српском дефанзивцу Александру Коларову, најскупљем појачању Ситија у овом прелазном року Рахиму Стерлингу који је дошао из Ливерпула за 44 милиона фунти, као и Давиду Силви.

Сва тројица су постигла по два гола. Коларов је прво погодио из слободног ударца у 11. минуту, а затим и из пенала у 51. минуту. Стерлинг је голове постигао у 19. и 30. минуту, а Силва је био стрелац у 21. и 65. минуту.

У стрелце су се код Ситија још уписали и Маркос Лопез у 73, односно Хозе Поцо у 78. минуту, а за Вијетнам је погодак дао Ван Нгуен у 90. минуту.

Следећу контролну утакмицу Грађани играју 1. августа, а противник ће им бити немачки Штутгарт.

Коментари / 0

Оставите коментар