Video: Siti se iživljavao na Vijetnamu!

Kolarov pogodio dva puta! Izlet u Vijetnam očigledno je baš prijao srpskom defanzivcu Aleksandru Kolarovu, najskupljem pojačanju Sitija u ovom prelaznom roku Rahimu Sterlingu koji je došao iz Liverpula za 44.000.000 funti, kao i Davidu Silvi.

Fudbal 28.07.2015 | 14:20
Video: Siti se iživljavao na Vijetnamu!

Fudbaleri Mančester Sitija, posle poraza od Real Madrida u Internacionalnom kupu šampiona, iskalili su bes na selekciji Vijetnama i slavili sa 8:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Hanoju.

Izlet u Vijetnam očigledno je baš prijao srpskom defanzivcu Aleksandru Kolarovu, najskupljem pojačanju Sitija u ovom prelaznom roku Rahimu Sterlingu koji je došao iz Liverpula za 44 miliona funti, kao i Davidu Silvi.

Sva trojica su postigla po dva gola. Kolarov je prvo pogodio iz slobodnog udarca u 11. minutu, a zatim i iz penala u 51. minutu. Sterling je golove postigao u 19. i 30. minutu, a Silva je bio strelac u 21. i 65. minutu.

U strelce su se kod Sitija još upisali i Markos Lopez u 73, odnosno Hoze Poco u 78. minutu, a za Vijetnam je pogodak dao Van Nguen u 90. minutu.

Sledeću kontrolnu utakmicu Građani igraju 1. avgusta, a protivnik će im biti nemački Štutgart.

Komentari / 0

Ostavite komentar