Нејмар поручио Барси: Играћу на Копа Америка и ОИ у Рију!

Капитен Бразила Нејмар упозорио је Барселону да наредне године жели да игра за репрезентацију и на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру и Копа Америка.

Фудбал 28.07.2015 | 22:20
Нејмар поручио Барси: Играћу на Копа Америка и ОИ у Рију!

‘Селесао’ је на Играма у Лондону 2012. морао да се задовољи сребром, а Копа Америка се следеће године игра у Сједињеним Државама на прослави стогодишњице такмичења.

Нејмар је свестан да га до следећег лета чека тежак распоред, пошто Барселона жели да одбрани ‘триплу круну’, али то не значи да ће смањити број својих обавеза према репрезентацији.

“Заиста желим да играм на Олимпијским играма, али и на Копа Америка, гладан сам. И зато сада наглашавам да желим да играм на оба такмичења”, рекао је Нејмар.

Током овогодишњег издања Копа Америка, 23-годишњи фудбалер Барселоне је зарадио искључење на другој утакмици, а Бразил је елиминисан на пенале од Парагваја. Због тога је добио суспензију на четири утакмице, па неће моћи да игра у прва два меча у квалификацијама за Мундијал 2018. Пропустиће дуеле са Чилеом и Венецуелом, али ће се вратити на терен на време за сусрет са Аргентином у Бразилу.

“Знамо колико нас тежак посао чека, како код куће, тако и на гостовањима. У Бразилу ћемо бити под притиском, али то је нормално. Али, чак и када не играмо на свом терену, навијачи ће имати велика очекивања”, нагласио је Нејмар.

Коментари / 0

Оставите коментар