Nejmar poručio Barsi: Igraću na Kopa Amerika i OI u Riju!

Kapiten Brazila Nejmar upozorio je Barselonu da naredne godine želi da igra za reprezentaciju i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i Kopa Amerika.

Fudbal 28.07.2015 | 22:20
Nejmar poručio Barsi: Igraću na Kopa Amerika i OI u Riju!

‘Selesao’ je na Igrama u Londonu 2012. morao da se zadovolji srebrom, a Kopa Amerika se sledeće godine igra u Sjedinjenim Državama na proslavi stogodišnjice takmičenja.

Nejmar je svestan da ga do sledećeg leta čeka težak raspored, pošto Barselona želi da odbrani ‘triplu krunu’, ali to ne znači da će smanjiti broj svojih obaveza prema reprezentaciji.

“Zaista želim da igram na Olimpijskim igrama, ali i na Kopa Amerika, gladan sam. I zato sada naglašavam da želim da igram na oba takmičenja”, rekao je Nejmar.

Tokom ovogodišnjeg izdanja Kopa Amerika, 23-godišnji fudbaler Barselone je zaradio isključenje na drugoj utakmici, a Brazil je eliminisan na penale od Paragvaja. Zbog toga je dobio suspenziju na četiri utakmice, pa neće moći da igra u prva dva meča u kvalifikacijama za Mundijal 2018. Propustiće duele sa Čileom i Venecuelom, ali će se vratiti na teren na vreme za susret sa Argentinom u Brazilu.

“Znamo koliko nas težak posao čeka, kako kod kuće, tako i na gostovanjima. U Brazilu ćemo biti pod pritiskom, ali to je normalno. Ali, čak i kada ne igramo na svom terenu, navijači će imati velika očekivanja”, naglasio je Nejmar.

Komentari / 0

Ostavite komentar