Боби МОРА под хитно у САД!

У Сан Антонију се успаничили због (дез)информације о "сломљеном стопалу" српског дива.

Кошарка 27.07.2015 | 14:00
Боби МОРА под хитно у САД!

Потенцијално озбиљан проблем за репрезентацију Србије и селектора Александра Ђорђевића!

Бобан Марјановић хитно мора на прегледе у САД, пошто Сан Антонио Спурси "из прве руке" желе да се увере у стање његовог стопала.

Лавину је покренула прича о Марјановићу објављена на сајту "Блеацхер репорт", где је помоћни тренер Црвене звезде Телеком Борко Радовић наводно изјавио да је доминантни центар играо финале плеј-офа домаће Суперлиге упркос "сломљеном стопалу".

Марјановић је пре петнаестак дана у Италији обавио лекарске прегледе пре потписивања једногодишњег уговора са Спурсима, где је све било у најбољем реду, као и на додатним прегледима којима је подвргнут током припрема националног тима за Еуробаскет.

Ипак, челницима трофејног НБА тима све то није довољна гаранција и зато ће Бобан Марјановић већ у четвртак морати да се јави на клинику у Лос Анђелесу, како је потврђено из кампа "орлова" у Крањској Гори.

Селектор Ђорђевић и комплетна српска кошаркашка јавност могу само да се надају да неће бити даљих компликација и да Спурси неће инсистирати на дужој поштеди, јер би то значило да МВП прве и Топ 16 фазе Евролиге неће моћи да конкурише за наступ на шампионату Европе од 5. до 20. септембра.

На позицији "пет" Србија има још Радуљицу, Штимца, Кузмића и Милутинова.

Бобан Марјановић због рестрикције која важи за све НБА играче ионако не би могао да се пуним капацитетом прикључи тренинзима репрезентације пре 1. августа.

Коментари / 0

Оставите коментар