Bobi MORA pod hitno u SAD!

U San Antoniju se uspaničili zbog (dez)informacije o "slomljenom stopalu" srpskog diva.

Košarka 27.07.2015 | 14:00
Bobi MORA pod hitno u SAD!

Potencijalno ozbiljan problem za reprezentaciju Srbije i selektora Aleksandra Đorđevića!

Boban Marjanović hitno mora na preglede u SAD, pošto San Antonio Spursi "iz prve ruke" žele da se uvere u stanje njegovog stopala.

Lavinu je pokrenula priča o Marjanoviću objavljena na sajtu "Bleacher report", gde je pomoćni trener Crvene zvezde Telekom Borko Radović navodno izjavio da je dominantni centar igrao finale plej-ofa domaće Superlige uprkos "slomljenom stopalu".

Marjanović je pre petnaestak dana u Italiji obavio lekarske preglede pre potpisivanja jednogodišnjeg ugovora sa Spursima, gde je sve bilo u najboljem redu, kao i na dodatnim pregledima kojima je podvrgnut tokom priprema nacionalnog tima za Eurobasket.

Ipak, čelnicima trofejnog NBA tima sve to nije dovoljna garancija i zato će Boban Marjanović već u četvrtak morati da se javi na kliniku u Los Anđelesu, kako je potvrđeno iz kampa "orlova" u Kranjskoj Gori.

Selektor Đorđević i kompletna srpska košarkaška javnost mogu samo da se nadaju da neće biti daljih komplikacija i da Spursi neće insistirati na dužoj poštedi, jer bi to značilo da MVP prve i Top 16 faze Evrolige neće moći da konkuriše za nastup na šampionatu Evrope od 5. do 20. septembra.

Na poziciji "pet" Srbija ima još Raduljicu, Štimca, Kuzmića i Milutinova.

Boban Marjanović zbog restrikcije koja važi za sve NBA igrače ionako ne bi mogao da se punim kapacitetom priključi treninzima reprezentacije pre 1. avgusta.

Komentari / 0

Ostavite komentar