Видео: Америка то не памти! Деби Пирла - осам голова!

Три светска првака на терену у истом тренутку: Дебитовао Пирло, Виља дао два гола, Кака погодио стативу...У спектакуларној победи Њујорк Ситија над Орландом (5:3) истакао се троструки стрелац, Канађанин Кајл Ларин.

Фудбал 28.07.2015 | 20:40
Видео: Америка то не памти! Деби Пирла - осам голова!

Америко, на ноге! Андреа Пирло игра фудбал.

Под том паролом су и навијачи новооснованог Њујорк Ситија дочекали легендарног италијанског везисту који је вечерас дебитовао на новој адреси, у спектакуларном мечу МЛС лиге у коме је његов нови клуб савладао Орландо 5:3.

Пред 32.041 навијачем на Јенки стадиону, доскорашњи ас Јувентуса крочио је на терен у 57. минуту и изазвао одушевљење на трибинама, а само осам минута касније показао да је ће и у Северној Америци имати шта да покаже, јер је започео акцију којој је у гол претворио Давид Виља.

Био је то други погодак Шпанца на утакмици у којој се на терену нашао још један некадашњи светки првак. На супротној страни игром Орланда дириговао је Бразилац Кака, са „десетком“ на леђима одиграо је свих 90 минута, али није успео да се упише у листу стрелаца, између осталог и зато што је његов шут из слободног ударца у другом полувремену завршио на - стативи.

<ифраме срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/Y9ЛибСЛдqМц" wидтх="425" хеигхт="350">

Оно што је посебно упечатљиво јесте чињеница да је на мечу Њујорк - Орландо троструки стрелац био Кајл Ларин, 20-годишњи Канађанин који ће другарима моћи да се похвали да је постигао хет-трик у тренутку кад су на терену била тројица асова светског формата: Кака, Пирло и Виља.

Коментари / 0

Оставите коментар