Video: Amerika to ne pamti! Debi Pirla - osam golova!

Tri svetska prvaka na terenu u istom trenutku: Debitovao Pirlo, Vilja dao dva gola, Kaka pogodio stativu...U spektakularnoj pobedi Njujork Sitija nad Orlandom (5:3) istakao se trostruki strelac, Kanađanin Kajl Larin.

Fudbal 28.07.2015 | 20:40
Video: Amerika to ne pamti! Debi Pirla - osam golova!

Ameriko, na noge! Andrea Pirlo igra fudbal.

Pod tom parolom su i navijači novoosnovanog Njujork Sitija dočekali legendarnog italijanskog vezistu koji je večeras debitovao na novoj adresi, u spektakularnom meču MLS lige u kome je njegov novi klub savladao Orlando 5:3.

Pred 32.041 navijačem na Jenki stadionu, doskorašnji as Juventusa kročio je na teren u 57. minutu i izazvao oduševljenje na tribinama, a samo osam minuta kasnije pokazao da je će i u Severnoj Americi imati šta da pokaže, jer je započeo akciju kojoj je u gol pretvorio David Vilja.

Bio je to drugi pogodak Španca na utakmici u kojoj se na terenu našao još jedan nekadašnji svetki prvak. Na suprotnoj strani igrom Orlanda dirigovao je Brazilac Kaka, sa „desetkom“ na leđima odigrao je svih 90 minuta, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca, između ostalog i zato što je njegov šut iz slobodnog udarca u drugom poluvremenu završio na - stativi.

Ono što je posebno upečatljivo jeste činjenica da je na meču Njujork - Orlando trostruki strelac bio Kajl Larin, 20-godišnji Kanađanin koji će drugarima moći da se pohvali da je postigao het-trik u trenutku kad su na terenu bila trojica asova svetskog formata: Kaka, Pirlo i Vilja.

Komentari / 0

Ostavite komentar