Колинда се похвалила са......НОЛЕТОМ!

"Вуче ме тенис, недостаје ми рекет. Пре завршетка каријере свакако ћу се вратити још једном да одиграм турнир у Умагу", рекао је српски тенисер после финала турнира у Умагу.

Тенис 27.07.2015 | 13:40
Колинда се похвалила са......НОЛЕТОМ!

Најбољи светски тенисер Новак Ðоковић гледао је из публике финални сусрет АТП турнира Цроатиа Опена у Умагу, за који је увек говорио да има посебно место у његовој каријери, јавили су хрватски медији.

Уочи меча између финалиста Доминика Тима и Жоаоа Соузе, Ðоковић се накратко срео и са покровитељицом турнира, хрватском председницом Колиндом Грабар Китаровић.

Она је након тога на свом Фејсбук профилу објавила заједничку фотографију са Ðоковићем, уз коју је написала:" Велики спортски поздрав са финала АТП турнира у Умагу!", објавио је Јутарњи лист

Ðоковић је уочи почетка финалног меча изјавио: "Са породицом сам на одмору у Хрватској. Желео сам да навратим у Умаг, јер овај турнир заузима посебно место у мом срцу".
"Дошао сам у име свих давних сећања. Овде сам први пут играо 2006. године и сад кад сам овде у цивилу, у кошуљи, хвата ме носталгија. Вуче ме тенис, недостаје ми рекет. Пре завршетка каријере свакако ћу се вратити још једном да одиграм турнир у Умагу", рекао је српски тенисер.

У финалну је Тим убедљиво са 6:4, 6:1 савладао Соузу за само сат игре.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цика Куре

27.07.2015 12:15

Одлицна фотографија...

ОДГОВОРИТЕ