Kolinda se pohvalila sa......NOLETOM!

"Vuče me tenis, nedostaje mi reket. Pre završetka karijere svakako ću se vratiti još jednom da odigram turnir u Umagu", rekao je srpski teniser posle finala turnira u Umagu.

Tenis 27.07.2015 | 13:40
Kolinda se pohvalila sa......NOLETOM!

Najbolji svetski teniser Novak Ðoković gledao je iz publike finalni susret ATP turnira Croatia Opena u Umagu, za koji je uvek govorio da ima posebno mesto u njegovoj karijeri, javili su hrvatski mediji.

Uoči meča između finalista Dominika Tima i Žoaoa Souze, Ðoković se nakratko sreo i sa pokroviteljicom turnira, hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović.

Ona je nakon toga na svom Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju sa Ðokovićem, uz koju je napisala:" Veliki sportski pozdrav sa finala ATP turnira u Umagu!", objavio je Jutarnji list

Ðoković je uoči početka finalnog meča izjavio: "Sa porodicom sam na odmoru u Hrvatskoj. Želeo sam da navratim u Umag, jer ovaj turnir zauzima posebno mesto u mom srcu".
"Došao sam u ime svih davnih sećanja. Ovde sam prvi put igrao 2006. godine i sad kad sam ovde u civilu, u košulji, hvata me nostalgija. Vuče me tenis, nedostaje mi reket. Pre završetka karijere svakako ću se vratiti još jednom da odigram turnir u Umagu", rekao je srpski teniser.

U finalnu je Tim ubedljivo sa 6:4, 6:1 savladao Souzu za samo sat igre.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Cika Kure

27.07.2015 12:15

Odlicna fotografija...

ODGOVORITE