Видео: Каква еуфорија?! Џексон представљен у Атлетику!

Еуфорија! Џексона дочекало 10.000 навијача, стигло и обећање: Можемо са Барсом и Реалом! На промоцији новог нападача Атлетико Мадрида морало да интервенише обезбеђење...

Фудбал 27.07.2015 | 20:40
Видео: Каква еуфорија?! Џексон представљен у Атлетику!

Стигао је! Џексон Мартинез је и званично нови нападач Атлетико Мадрида. Колумбијац који је пре три седмице прешао из Порта међу Јорганџије представљен је на стадиону Висенте Калдерон као најскупље појачање клуба овог лета, с обзиром да су Шпанци за његову слободу платили 35.000.000 евра.

Зато није ни чудо што у црвено-белом делу Мадрида влада еуфорија. Потврдила је то чињеница да се на званичној промоцији окупило 10.000 навијача. Махом Колумбијаца, од којих су неки били толико нестрпљиви, па су прескочили ограду и желели да се фотографишу са новим миљеником, због чега је морало да интервенише обезбеђење.

Џексон је изабрао да носи дрес број 11, а одмах је предочио да у новом клубу има велике планове.
„Дошао сам у екипу чији су захтеви велики и која је гладна победа. Тренер Дијего Симеоне је захтеван, али ми се чини да ћемо имати сјајан тим. Моје колеге у нападу Торес, Вијето и Гризман су спектакуларни играчи, а ја желим да се одужим клубу што ми је указао поверење“, рекао је Мартинез.

Показао је и да је склон шалама, па је на новинарксо питање колико глова ће постићи наредне сезоне узвратио лаконски:
„А знате ли ви колико ћете интервјуа урадити наредне године? То се никад не зна. Што се тиче притиска, мој једини притисак је да пружим 100 одсто себе на сваком тренингу и утакмици. Атлетико је сигурно кандидат за титулу. Лионел Меси и Кристијано Роналдо су играчи који праве разлику, али екипно гледано чини ми се да можемо да се носимо и са Барсом и са Реалом“, реако је Џексон Мартинез.

Уосталом, сезона 2013/2014 потврдила је да је то могуће.

Коментари / 0

Оставите коментар