Video: Kakva euforija?! Džekson predstavljen u Atletiku!

Euforija! Džeksona dočekalo 10.000 navijača, stiglo i obećanje: Možemo sa Barsom i Realom! Na promociji novog napadača Atletiko Madrida moralo da interveniše obezbeđenje...

Fudbal 27.07.2015 | 20:40
Video: Kakva euforija?! Džekson predstavljen u Atletiku!

Stigao je! Džekson Martinez je i zvanično novi napadač Atletiko Madrida. Kolumbijac koji je pre tri sedmice prešao iz Porta među Jorgandžije predstavljen je na stadionu Visente Kalderon kao najskuplje pojačanje kluba ovog leta, s obzirom da su Španci za njegovu slobodu platili 35.000.000 evra.

Zato nije ni čudo što u crveno-belom delu Madrida vlada euforija. Potvrdila je to činjenica da se na zvaničnoj promociji okupilo 10.000 navijača. Mahom Kolumbijaca, od kojih su neki bili toliko nestrpljivi, pa su preskočili ogradu i želeli da se fotografišu sa novim miljenikom, zbog čega je moralo da interveniše obezbeđenje.

Džekson je izabrao da nosi dres broj 11, a odmah je predočio da u novom klubu ima velike planove.
„Došao sam u ekipu čiji su zahtevi veliki i koja je gladna pobeda. Trener Dijego Simeone je zahtevan, ali mi se čini da ćemo imati sjajan tim. Moje kolege u napadu Tores, Vijeto i Grizman su spektakularni igrači, a ja želim da se odužim klubu što mi je ukazao poverenje“, rekao je Martinez.

Pokazao je i da je sklon šalama, pa je na novinarkso pitanje koliko glova će postići naredne sezone uzvratio lakonski:
„A znate li vi koliko ćete intervjua uraditi naredne godine? To se nikad ne zna. Što se tiče pritiska, moj jedini pritisak je da pružim 100 odsto sebe na svakom treningu i utakmici. Atletiko je sigurno kandidat za titulu. Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo su igrači koji prave razliku, ali ekipno gledano čini mi se da možemo da se nosimo i sa Barsom i sa Realom“, reako je Džekson Martinez.

Uostalom, sezona 2013/2014 potvrdila je da je to moguće.

Komentari / 0

Ostavite komentar