Бекали: Какав Партизан?! Стеауа игра ЛШ и на прољеће!

Власник Стеауе Ђиђи Бекали уверен је не само у победу његовог клуба над Партизанов, већ и у пласман у другу фазу Лиге шампиона.

Фудбал 27.07.2015 | 17:40
Бекали: Какав Партизан?! Стеауа игра ЛШ и на прољеће!

Румунска јавност није уверена у квалитет бившег првака Европе уочи двомеча са Партизаном у треће коло квалификација за ЛШ.

"Желим ово да кажем неколико дана пре утакмице са Партизаном, кладим се у свој тим. Стојим овде против свих, новинара, стручњака, навијача, свих који кажу да Стеауа нема квалитет", рекао је Бекали.

Стеауа је након пораза од Таргу Муреша (1:0) у Суперкупу Румуније на отварању сезоне, прошла Тренчин у другом колу квалификација за ЛШ. Међутим, сумње у квалитет тима након победе у Словачкој 2:0 унео је пораз у Букурешту од 3:2.

"Ово је најбољи тим од 1989. године. Ви сте сведоци овога што сам рекао. Мислим да је Мирел Радоји направио снажну екипу. Не само јак да победи Партизан, него и да игра ЛШ на пролеће. Видећемо да ли сам у праву. Ако видите јаку Стеауу против Партизана, ја чу направити још јачу", истакао је Бекали.

Партизан гостује Стеауи у стреду у првом дуелу трећег кола квалификација за ЛШ, пред празном Националном ареном у Букурешту (20:30х).

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

27.07.2015 15:42

Лепо је надати се Ђиђи. Уосталом нада и постоји због оних који су остали без наде,зар не? Напред црно-бели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

27.07.2015 15:52

Диди је Албансц по,пореклу ако некога то занима!!!Тртља само глупости од када је изашао из Затвора!!!

ОДГОВОРИТЕ