Bekali: Kakav Partizan?! Steaua igra LŠ i na proljeće!

Vlasnik Steaue Điđi Bekali uveren je ne samo u pobedu njegovog kluba nad Partizanov, već i u plasman u drugu fazu Lige šampiona.

Fudbal 27.07.2015 | 17:40
Bekali: Kakav Partizan?! Steaua igra LŠ i na proljeće!

Rumunska javnost nije uverena u kvalitet bivšeg prvaka Evrope uoči dvomeča sa Partizanom u treće kolo kvalifikacija za LŠ.

"Želim ovo da kažem nekoliko dana pre utakmice sa Partizanom, kladim se u svoj tim. Stojim ovde protiv svih, novinara, stručnjaka, navijača, svih koji kažu da Steaua nema kvalitet", rekao je Bekali.

Steaua je nakon poraza od Targu Mureša (1:0) u Superkupu Rumunije na otvaranju sezone, prošla Trenčin u drugom kolu kvalifikacija za LŠ. Međutim, sumnje u kvalitet tima nakon pobede u Slovačkoj 2:0 uneo je poraz u Bukureštu od 3:2.

"Ovo je najbolji tim od 1989. godine. Vi ste svedoci ovoga što sam rekao. Mislim da je Mirel Radoji napravio snažnu ekipu. Ne samo jak da pobedi Partizan, nego i da igra LŠ na proleće. Videćemo da li sam u pravu. Ako vidite jaku Steauu protiv Partizana, ja ču napraviti još jaču", istakao je Bekali.

Partizan gostuje Steaui u stredu u prvom duelu trećeg kola kvalifikacija za LŠ, pred praznom Nacionalnom arenom u Bukureštu (20:30h).

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

27.07.2015 15:42

Лепо је надати се Ђиђи. Уосталом нада и постоји због оних који су остали без наде,зар не? Напред црно-бели!

ODGOVORITE
Name

JA

27.07.2015 15:52

Didi je Albansc po,poreklu ako nekoga to zanima!!!Trtlja samo gluposti od kada je izašao iz Zatvora!!!

ODGOVORITE