Горан Јевтић отпутовао у Африку да потражи мир?

Глумац Горан Јевтић (37), против кога је подигнута оптужница због сумње да је крајем јуна прошле године у тоалету Народног позоришта у Сомбору обљубио 14-годишњег дечака, напустио је Србију, незванично сазнаје Курир.

Србија 26.07.2015 | 17:40
Горан Јевтић отпутовао у Африку да потражи мир?

Он ће, према речима његовог блиског пријатеља, наредни период провести у Африци, где ће неколико месеци живети изолован од цивилизације у једном племену.

Вратиће се у октобру

- Горан је знао шта му се спрема и одлучио је да оде из земље. Неколико дана пре него што су за то сазнали медији, имао је информацију да ће против њега бити подигнута оптужница. Одлучио је да оде у Африку и тамо неколико недеља живи у потпуној изолацији. И раније је радио сличне ствари у тренуцима када је био на некој животној прекретници - прича за Курир глумчев пријатељ који је желео да остане анониман.

Саговорник Курира наводи да Јевтић доста путује и да је једном већ боравио у Африци.

- Пре неколико година је био тамо и све време боравка живео је с једним племеном. Није могао да се споразуме с њима на енглеском, већ је користио само покрет и музику. Дошао је с тог путовања потпуно другачији. Овај његов пут није никакво бекство, јер ће се вратити у Београд у октобру, када му крећу обавезе - прича нас саговорник.

Правиће му друштво... Јевтић и раније био у племену

Према његовим речима, глумац је веома тешко поднео сазнање да ће се против њега водити поступак и да може да буде осуђен на затвор.

Никог није присилио

- Разочаран је шта му поједини медији раде, али је сигуран да ће се на суду доказати да није крив. Он никог није присилио да буде с њим, то је и објаснио на саслушању. Дуго година је већ у вези и живи са својим партнером - закључује саговорник Курира.

Курир је и јуче покушао да ступи у контакт са Гораном Јевтићем, али нас је оператер обавестио да његов број није доступан.

Горан Јевтић је оптужен за обљубу над немоћним лицем и недозвољене полне радње, за шта му прети максимална казна до 10 година затвора.

Међутим, како је изјавио Горан Бабић, тужилац Основног тужилаштва у Сомбору, ово тужилаштво тражи да Јевтић буде осуђен на казну затвора од 14 месеци.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Брле

26.07.2015 20:56

Ако је тацно, мозда би му било ресење да зиви са племенима

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоцак

26.07.2015 21:52

Види му се на фаци да је пе.ерцина. Мора да га је неки из племена добро нагулио па му исти цесто трци у загрљај..Куку јада на ста спаде" љубав !".

ОДГОВОРИТЕ
Name

хомосексуалност

26.07.2015 21:54

Он иде не да их проуцава него да има секс. У вецини племена у Африци па цак и индијанска племена у САД-у бисексуалност муска и зенска је нормална. Он је тески манијак и њему треба болница, а не затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атина

27.07.2015 15:05

Јао, па куд је насо тамо да иде! 100% це да пипка и тамо децу, па це ти домороци да га скувају у казану. Њихови су судови ефикаснији него наси.

ОДГОВОРИТЕ