Goran Jevtić otputovao u Afriku da potraži mir?

Glumac Goran Jevtić (37), protiv koga je podignuta optužnica zbog sumnje da je krajem juna prošle godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru obljubio 14-godišnjeg dečaka, napustio je Srbiju, nezvanično saznaje Kurir.

Srbija 26.07.2015 | 17:40
Goran Jevtić otputovao u Afriku da potraži mir?

On će, prema rečima njegovog bliskog prijatelja, naredni period provesti u Africi, gde će nekoliko meseci živeti izolovan od civilizacije u jednom plemenu.

Vratiće se u oktobru

- Goran je znao šta mu se sprema i odlučio je da ode iz zemlje. Nekoliko dana pre nego što su za to saznali mediji, imao je informaciju da će protiv njega biti podignuta optužnica. Odlučio je da ode u Afriku i tamo nekoliko nedelja živi u potpunoj izolaciji. I ranije je radio slične stvari u trenucima kada je bio na nekoj životnoj prekretnici - priča za Kurir glumčev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Sagovornik Kurira navodi da Jevtić dosta putuje i da je jednom već boravio u Africi.

- Pre nekoliko godina je bio tamo i sve vreme boravka živeo je s jednim plemenom. Nije mogao da se sporazume s njima na engleskom, već je koristio samo pokret i muziku. Došao je s tog putovanja potpuno drugačiji. Ovaj njegov put nije nikakvo bekstvo, jer će se vratiti u Beograd u oktobru, kada mu kreću obaveze - priča nas sagovornik.

Praviće mu društvo... Jevtić i ranije bio u plemenu

Prema njegovim rečima, glumac je veoma teško podneo saznanje da će se protiv njega voditi postupak i da može da bude osuđen na zatvor.

Nikog nije prisilio

- Razočaran je šta mu pojedini mediji rade, ali je siguran da će se na sudu dokazati da nije kriv. On nikog nije prisilio da bude s njim, to je i objasnio na saslušanju. Dugo godina je već u vezi i živi sa svojim partnerom - zaključuje sagovornik Kurira.

Kurir je i juče pokušao da stupi u kontakt sa Goranom Jevtićem, ali nas je operater obavestio da njegov broj nije dostupan.

Goran Jevtić je optužen za obljubu nad nemoćnim licem i nedozvoljene polne radnje, za šta mu preti maksimalna kazna do 10 godina zatvora.

Međutim, kako je izjavio Goran Babić, tužilac Osnovnog tužilaštva u Somboru, ovo tužilaštvo traži da Jevtić bude osuđen na kaznu zatvora od 14 meseci.

Izvor: Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Brle

26.07.2015 20:56

Ako je tacno, mozda bi mu bilo resenje da zivi sa plemenima

ODGOVORITE
Name

focak

26.07.2015 21:52

Vidi mu se na faci da je pe.ercina. Mora da ga je neki iz plemena dobro nagulio pa mu isti cesto trci u zagrljaj..Kuku jada na sta spade" ljubav !".

ODGOVORITE
Name

homoseksualnost

26.07.2015 21:54

On ide ne da ih proucava nego da ima seks. U vecini plemena u Africi pa cak i indijanska plemena u SAD-u biseksualnost muska i zenska je normalna. On je teski manijak i njemu treba bolnica, a ne zatvor.

ODGOVORITE
Name

Atina

27.07.2015 15:05

Jao, pa kud je naso tamo da ide! 100% ce da pipka i tamo decu, pa ce ti domoroci da ga skuvaju u kazanu. Njihovi su sudovi efikasniji nego nasi.

ODGOVORITE