Италију дрма грозница теленовеле Милинковић-Савић!

Златни Орлић после слетања у Фиренцу продужио колима за Рим и нашао се са менаџером Матејом Кежманом. Чека се реакција Генка, који је у последњем тренутку остао без одличног посла.

Фудбал 26.07.2015 | 22:20
Италију дрма грозница теленовеле Милинковић-Савић!

Стадион "Артемио Франки" ће му звиждати, римски Олимпико обожавати. Барем ако је за веровати свему ономе што се ових дана пише по "чизми". Таман када су у Фјоренти помислили да су га отели Лацију, златни српски Орлић Сергеј Милинковић Савић се отргао загрљају Виоле и после слетања у Фиренцу аутомобилом продужио за Рим.

Чекао га је менаџер Матеја Кежман. И даље га чека и Лацио. Али коначну ће реч имати Генк. Поједини медији пишу да је договор на прагу, други да још виси на дугачком штапу. Једино о чему се сви слажу је да опција наставка каријере у Фјорентини дефинитивно отпала. Директор Данијеле Праде је био изричит.
"Очигледно је оклевао, а ми не можемо да чекамо довека. Не морамо никога да убеђујемо да да дође у Фиренцу. Желимо играче у којима гори ватра. Ако није био уверен да је овај клуб прави за њега онда је и најбоље да оде на неко друго место".

Међутим, Сергеј је дао реч. Лацију. Договор је постигнут још раније. Виола је само била бржа када је у питању био договор са Генком. Сада је највеће питање како ће Белгијанци реаговати на Сергејову одлуку. У Генку су већ трљали руке. Фјорентина би им дала 6.000.000 евра и 50 одсто од наредног трансфера Милинковић Савића. Лацио не барата процентима. Нудио је 6.500.000 евра плус 1.500.000 у процентима. Генк је тражио 10.000.000.

Дан паузе и сутра наставак тешких преговора. Ово сада је већ трећа рунда.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Србин

27.07.2015 05:28

Погледајте видео линк младог фудбалског јунака Србија :хттп://www.аваз.ба/цланак/183615/фудбал-и-домовина-у-срцу-сузе-младог-србина-обисле-свијет

ОДГОВОРИТЕ