Italiju drma groznica telenovele Milinković-Savić!

Zlatni Orlić posle sletanja u Firencu produžio kolima za Rim i našao se sa menadžerom Matejom Kežmanom. Čeka se reakcija Genka, koji je u poslednjem trenutku ostao bez odličnog posla.

Fudbal 26.07.2015 | 22:20
Italiju drma groznica telenovele Milinković-Savić!

Stadion "Artemio Franki" će mu zviždati, rimski Olimpiko obožavati. Barem ako je za verovati svemu onome što se ovih dana piše po "čizmi". Taman kada su u Fjorenti pomislili da su ga oteli Laciju, zlatni srpski Orlić Sergej Milinković Savić se otrgao zagrljaju Viole i posle sletanja u Firencu automobilom produžio za Rim.

Čekao ga je menadžer Mateja Kežman. I dalje ga čeka i Lacio. Ali konačnu će reč imati Genk. Pojedini mediji pišu da je dogovor na pragu, drugi da još visi na dugačkom štapu. Jedino o čemu se svi slažu je da opcija nastavka karijere u Fjorentini definitivno otpala. Direktor Danijele Prade je bio izričit.
"Očigledno je oklevao, a mi ne možemo da čekamo doveka. Ne moramo nikoga da ubeđujemo da da dođe u Firencu. Želimo igrače u kojima gori vatra. Ako nije bio uveren da je ovaj klub pravi za njega onda je i najbolje da ode na neko drugo mesto".

Međutim, Sergej je dao reč. Laciju. Dogovor je postignut još ranije. Viola je samo bila brža kada je u pitanju bio dogovor sa Genkom. Sada je najveće pitanje kako će Belgijanci reagovati na Sergejovu odluku. U Genku su već trljali ruke. Fjorentina bi im dala 6.000.000 evra i 50 odsto od narednog transfera Milinković Savića. Lacio ne barata procentima. Nudio je 6.500.000 evra plus 1.500.000 u procentima. Genk je tražio 10.000.000.

Dan pauze i sutra nastavak teških pregovora. Ovo sada je već treća runda.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Srbin

27.07.2015 05:28

Pogledajte video link mladog fudbalskog junaka Srbija :http://www.avaz.ba/clanak/183615/fudbal-i-domovina-u-srcu-suze-mladog-srbina-obisle-svijet

ODGOVORITE