И Аустријанци презадовољни: Идемо на Мундијал!

Аустрија је презадовољна жребом за квалификације за Светско првенство 2018. године, пошто је у групи са Велсом, Србијом, Ирском, Молдавијом и Грузијом.

Фудбал 26.07.2015 | 16:40
И Аустријанци презадовољни: Идемо на Мундијал!

Селектор аустријске репрезентације Марсел Колер рекао је да се ради о групи коју је могуће проћи и да је задовољан жребом.

"Молдавија, Ирска и Велс су противници које познајемо. Србија има исто тако јако добре фудбалере и јаку екипу. У нашој групи су све екипе веома опасне, против Велса и Ирске мораћемо физички добро да парирамо, јер то захтева енглески начин играња", рекао је Колер.

Капитен репрезентације Кристијан Фукс сматра да је у групи у којој је Аустрије Велс фаворит, али и да верује да ће његова екипа моћи да прође.

"„Ово није лака група, али верујем да је квалификација за Светско првенство могућа, ако будемо наставили започетим путем", истиче репрезентативац Кристијан Фукс.

Председник Фудбалског савеза Аустрије (ОеФБ) Лео Виндтнер каже да је жреб био добар, „иако недостају атрактивна имена. Према његовим речима квалификација је могућа, иако треба имати велико поштовање према свим екипама.

Бечки дневник „'Кронен цајтунг', представљајући репрезентације у групи Аустрије, истиче да Србија тренутно пролази кроз тежак период, али да је славила освајање титуле светског првака у такмичењу репрезентација испод 20 година.

У квалификацијама за Европско првенство екипа под тренерском палицом Радована Цхурчића је без шансе на успех иза Албаније и Јерменије, подсећа дневник, указујући и на одузимање бодова због инцидента са дроном на сусрету против Албаније.

Коментари / 0

Оставите коментар