Видео: Партизане, Клуж ти је показао како се игра против Стеауе!

Ривал црно-белих у квалификацијама за ЛШ ремизирао на свом терену (1:1) са клубом из Трансилваније.

Фудбал 26.07.2015 | 09:00
Видео: Партизане, Клуж ти је показао како се игра против Стеауе!

Стеауа није на најбољи начин најавила окршај с Партизаном који је на програму у Букурешту у среду у оквиру квалификација за Лигу шампиона.

Најтрофејнији румунски клуб ремизирао је као домаћин против екипе Клужа 1:1 (0:1), а бод домаћем тиму обезбедио је млади 19-годишњи Александру Тудорије поготком у 57. минуту. Био је то период офанзиве домаћина који је јурио заостатак за ривалом, а млади фудбалер се лепо снашао у срцу шеснаестерца и лепим ударцем погодио доњи десни угао гола ривала.

Клуж је до предности стигао у 16. минуту када је Португалац Тијаго Лопез крунисао лепу контру и показао играчима Партизана како треба да се понашају у предстојећем окршају са румунским прваком.

Меч у Букурешту обележио је и нестварно груб прекршпај фудбалера Клужа Португалца Каморе који је крвничким стартом зауставио фудбалера Стеауе Градинаруа у једном од продора. Заболи човека само кад види овај старт, а замислите тек како је било фудбалеру шампиона Румуње.

У другом мечу дана фамилија Хаџи (отац Георги и син Јанис) успела је у Констанци да укочи Динамо из Букурешта – било је 1:1. Разван Марин је у 47. минуту донео предност Виторулу, након што се одлично снашао у шеснаестерцу гостију и лепим ударцем матирао противничког голмана, али је Патрик Михаи Петре сличним поготком у 79. донео бод екипи из престонице Румуније.

ЛИГА 1 - 3. КОЛО

Петак:

Волунтари – Пандури 0:0

Таргу Муреш – Конкордија 1:0 (0:0)
/Аксенте 51/

Субота:

Виторул – Динамо Букурешт 1:1 (0:0)
/Марин 47 – Петре 79/

Стеауа – Клуж 1:1 (0:1)
/Тудорије 57 – Лопез 16/

Недеља:

17.30 Крајова – Астра Ђурђу

20.00 ЦСМС Јаши – Петролул

Понедељак:

20.00 Поли Темишвар – Ботошани

Коментари / 0

Оставите коментар