Video: Partizane, Kluž ti je pokazao kako se igra protiv Steaue!

Rival crno-belih u kvalifikacijama za LŠ remizirao na svom terenu (1:1) sa klubom iz Transilvanije.

Fudbal 26.07.2015 | 09:00
Video: Partizane, Kluž ti je pokazao kako se igra protiv Steaue!

Steaua nije na najbolji način najavila okršaj s Partizanom koji je na programu u Bukureštu u sredu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najtrofejniji rumunski klub remizirao je kao domaćin protiv ekipe Kluža 1:1 (0:1), a bod domaćem timu obezbedio je mladi 19-godišnji Aleksandru Tudorije pogotkom u 57. minutu. Bio je to period ofanzive domaćina koji je jurio zaostatak za rivalom, a mladi fudbaler se lepo snašao u srcu šesnaesterca i lepim udarcem pogodio donji desni ugao gola rivala.

Kluž je do prednosti stigao u 16. minutu kada je Portugalac Tijago Lopez krunisao lepu kontru i pokazao igračima Partizana kako treba da se ponašaju u predstojećem okršaju sa rumunskim prvakom.

Meč u Bukureštu obeležio je i nestvarno grub prekršpaj fudbalera Kluža Portugalca Kamore koji je krvničkim startom zaustavio fudbalera Steaue Gradinarua u jednom od prodora. Zaboli čoveka samo kad vidi ovaj start, a zamislite tek kako je bilo fudbaleru šampiona Rumunje.

U drugom meču dana familija Hadži (otac Georgi i sin Janis) uspela je u Konstanci da ukoči Dinamo iz Bukurešta – bilo je 1:1. Razvan Marin je u 47. minutu doneo prednost Vitorulu, nakon što se odlično snašao u šesnaestercu gostiju i lepim udarcem matirao protivničkog golmana, ali je Patrik Mihai Petre sličnim pogotkom u 79. doneo bod ekipi iz prestonice Rumunije.

LIGA 1 - 3. KOLO

Petak:

Voluntari – Panduri 0:0

Targu Mureš – Konkordija 1:0 (0:0)
/Aksente 51/

Subota:

Vitorul – Dinamo Bukurešt 1:1 (0:0)
/Marin 47 – Petre 79/

Steaua – Kluž 1:1 (0:1)
/Tudorije 57 – Lopez 16/

Nedelja:

17.30 Krajova – Astra Đurđu

20.00 CSMS Jaši – Petrolul

Ponedeljak:

20.00 Poli Temišvar – Botošani

Komentari / 0

Ostavite komentar