Рајковић стиже у Милановац! Хоће ли и на гол?

Млади чувар мреже после успешно обављеног посла на жребу квалификационих група за Светско првенство у Русији, каже за МОНДО да стиже и на клупске обавезе.

Фудбал 26.07.2015 | 08:20
Рајковић стиже у Милановац! Хоће ли и на гол?

Предраг Рајковић овог лета нема времена за одмор.

Из авиона у авион, са континента на континет, млади чувар мреже напутовао се у последња два месеца, али умору нема места.

Иако се очекивало да ће пропустити гостовање Црвене звезде у Горњем Милановцу, Рајковић би у недељу могао да се нађе у стартној постави свог клуба!

"Стижем на време да браним против Металца, али тренер је тај који ће одлучити да ли ћу и стати на гол", поручио је Рајковић за МОНДО из Санкт Петербурга, где је био учесникцеремоније жреба за Мундијал 2018.

Капитен црвено-белих и светских првака у узрасту до 20 година каже да је презадовољан указаном приликом да упозна неке од најпознатијих светских фудбалера, а дружење са њима овековечио је и фотографијама.

"Изгледа да је моје присуство донело срећу Србији", констатовао је кроз осмех и додао:

"Добили смо добру групу и верујем да можемо до првог места у њој".

Подсетимо, Србија ће у квалификацијама за Светско првенство у Русији играти против Велса, Аустрије, Републике Ирске, Молдавије и Грузије.

Што се тиче Црвене звезде, и даље је неизвесно ко ће бранити у недељу против Металца.

Рајковиће је поручио да ће бити спреман, Дамир Кахриман се у суботу увече вратио из Француске, где је био на проби у Бастији, док млади Филип Манојловић стрпљиво чека своју шансу да дебитује у званичним утакмицама.

Место голмана није једина недоумица за стручни штаб, јер је листи играча чији је наступ под упитником због повреде додат и Зоран Рендулић, који је са потешкоћама одрадио последњи тренинг.

Видећемо шта је смислио тренер Миодраг Божовић...

Коментари / 0

Оставите коментар