Rajković stiže u Milanovac! Hoće li i na gol?

Mladi čuvar mreže posle uspešno obavljenog posla na žrebu kvalifikacionih grupa za Svetsko prvenstvo u Rusiji, kaže za MONDO da stiže i na klupske obaveze.

Fudbal 26.07.2015 | 08:20
Rajković stiže u Milanovac! Hoće li i na gol?

Predrag Rajković ovog leta nema vremena za odmor.

Iz aviona u avion, sa kontinenta na kontinet, mladi čuvar mreže naputovao se u poslednja dva meseca, ali umoru nema mesta.

Iako se očekivalo da će propustiti gostovanje Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu, Rajković bi u nedelju mogao da se nađe u startnoj postavi svog kluba!

"Stižem na vreme da branim protiv Metalca, ali trener je taj koji će odlučiti da li ću i stati na gol", poručio je Rajković za MONDO iz Sankt Peterburga, gde je bio učesnikceremonije žreba za Mundijal 2018.

Kapiten crveno-belih i svetskih prvaka u uzrastu do 20 godina kaže da je prezadovoljan ukazanom prilikom da upozna neke od najpoznatijih svetskih fudbalera, a druženje sa njima ovekovečio je i fotografijama.

"Izgleda da je moje prisustvo donelo sreću Srbiji", konstatovao je kroz osmeh i dodao:

"Dobili smo dobru grupu i verujem da možemo do prvog mesta u njoj".

Podsetimo, Srbija će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji igrati protiv Velsa, Austrije, Republike Irske, Moldavije i Gruzije.

Što se tiče Crvene zvezde, i dalje je neizvesno ko će braniti u nedelju protiv Metalca.

Rajkoviće je poručio da će biti spreman, Damir Kahriman se u subotu uveče vratio iz Francuske, gde je bio na probi u Bastiji, dok mladi Filip Manojlović strpljivo čeka svoju šansu da debituje u zvaničnim utakmicama.

Mesto golmana nije jedina nedoumica za stručni štab, jer je listi igrača čiji je nastup pod upitnikom zbog povrede dodat i Zoran Rendulić, koji je sa poteškoćama odradio poslednji trening.

Videćemo šta je smislio trener Miodrag Božović...

Komentari / 0

Ostavite komentar