Договор пао: Ди Марија је у ПСЖ-у!

Челници Манчестер јунајтеда и француског шампиона успели су да договоре висину обештећења, па се очекује да ће Аргентинац ускоро доћи у Њујорк на медицинске прегледе...

Фудбал 26.07.2015 | 21:20
Договор пао: Ди Марија је у ПСЖ-у!

Мукама Анхела Ди Марије на Острву ускоро долази крај - пао је договор Манчестер Јунајтеда и Пари Сен Жермена!

После недеља мукотрпних преговора две стране и несугласица око износа обештећења челници Ђавола и Светаца успели су да постигну усмени договор за посао вредан 65.000.000 евра и без икакве сумње један од трансфера летњег прелазног рока.

Како француски дневник Л'Екип јавља, Луј ван Гал је на крају ипак први попустио и пристао на 10.000.000 евра мању суму новца него што је првобитно тражио од ПСЖ-а, а Ди Марија ће већ у наредних 48 доћи у Њујорк, где се тренутно налази експедиција француског шампиона, како би обавио потребне медицинске прегледе.

Тако ће Анхел Ди Марија ставити тачку на кошмарну сезону у Манчестер јунајтеду, у који је стигао из мадридског Реала прошлог лета за огромних 75.000.000 евра, али није успео да се уклопи у острвски стил фудбала. У прошлој такмичарској години уписао је тек 32 наступа, а био је стрелац тек четири поготка, од тога тек три у Премијер лиги.

Коментари / 0

Оставите коментар