Dogovor pao: Di Marija je u PSŽ-u!

Čelnici Mančester junajteda i francuskog šampiona uspeli su da dogovore visinu obeštećenja, pa se očekuje da će Argentinac uskoro doći u Njujork na medicinske preglede...

Fudbal 26.07.2015 | 21:20
Dogovor pao: Di Marija je u PSŽ-u!

Mukama Anhela Di Marije na Ostrvu uskoro dolazi kraj - pao je dogovor Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena!

Posle nedelja mukotrpnih pregovora dve strane i nesuglasica oko iznosa obeštećenja čelnici Đavola i Svetaca uspeli su da postignu usmeni dogovor za posao vredan 65.000.000 evra i bez ikakve sumnje jedan od transfera letnjeg prelaznog roka.

Kako francuski dnevnik L'Ekip javlja, Luj van Gal je na kraju ipak prvi popustio i pristao na 10.000.000 evra manju sumu novca nego što je prvobitno tražio od PSŽ-a, a Di Marija će već u narednih 48 doći u Njujork, gde se trenutno nalazi ekspedicija francuskog šampiona, kako bi obavio potrebne medicinske preglede.

Tako će Anhel Di Marija staviti tačku na košmarnu sezonu u Mančester junajtedu, u koji je stigao iz madridskog Reala prošlog leta za ogromnih 75.000.000 evra, ali nije uspeo da se uklopi u ostrvski stil fudbala. U prošloj takmičarskoj godini upisao je tek 32 nastupa, a bio je strelac tek četiri pogotka, od toga tek tri u Premijer ligi.

Komentari / 0

Ostavite komentar