Коста: Зашто да се мијењам?! Нећу!

Нападач Челсија Дијего Коста рекао је да не намерава да промени свој стил, упркос критикама којима је био изложен током прошле сезоне.

Фудбал 27.07.2015 | 22:40
Коста: Зашто да се мијењам?! Нећу!

Шпанац је постигао 20 голова за ’Плавце’ на путу до титуле у Премијер лиге, али су његови оштри стартови били у центру пажње једнако као његови голови.

Због гажења фудбалера Ливерпула Емреа Џан изречена му је суспензија на три утакмице, због тога се посебно нашао на удару због свог темперамента, али Коста не види разлог зашто би се променио.

„Мислим да нисам урадио ништа лоше, нисам добио ниједан црвени картон и зашто бих се мењао. Одувек сам тако играо за све екипе чије сам боје бранио и увек сам постизао велики број голова. Најважније је да постижем голове и освајам трофеје. Ако се променим у било каквом смислу, нећу бити исти играч. Осећам се слободном, а ни менаџер, ни било ко у клубу, ми нико ништа није рекао, а ниједног тренутка нисам показао да нисам лојалан и то је довољно за мене“, рекао је Коста.

Коста ће у предстојећој сезони имати новог партнера у нападу, пошто је на „Стамфорд бриџ“ стигао Радамел Фалкао из Манчестер Јунајтеда.

Коментари / 0

Оставите коментар