Kosta: Zašto da se mijenjam?! Neću!

Napadač Čelsija Dijego Kosta rekao je da ne namerava da promeni svoj stil, uprkos kritikama kojima je bio izložen tokom prošle sezone.

Fudbal 27.07.2015 | 22:40
Kosta: Zašto da se mijenjam?! Neću!

Španac je postigao 20 golova za ’Plavce’ na putu do titule u Premijer lige, ali su njegovi oštri startovi bili u centru pažnje jednako kao njegovi golovi.

Zbog gaženja fudbalera Liverpula Emrea Džan izrečena mu je suspenzija na tri utakmice, zbog toga se posebno našao na udaru zbog svog temperamenta, ali Kosta ne vidi razlog zašto bi se promenio.

„Mislim da nisam uradio ništa loše, nisam dobio nijedan crveni karton i zašto bih se menjao. Oduvek sam tako igrao za sve ekipe čije sam boje branio i uvek sam postizao veliki broj golova. Najvažnije je da postižem golove i osvajam trofeje. Ako se promenim u bilo kakvom smislu, neću biti isti igrač. Osećam se slobodnom, a ni menadžer, ni bilo ko u klubu, mi niko ništa nije rekao, a nijednog trenutka nisam pokazao da nisam lojalan i to je dovoljno za mene“, rekao je Kosta.

Kosta će u predstojećoj sezoni imati novog partnera u napadu, pošto je na „Stamford bridž“ stigao Radamel Falkao iz Mančester Junajteda.

Komentari / 0

Ostavite komentar