Дјечак погинуо у близини Зворника

Дјечак погинуо код Зворника, родитељи и браћа пребачени на лијечење у Београд.

Република Српска 26.07.2015 | 10:15
Дјечак погинуо у близини Зворника

Једно лице је погинуло, а четворо теже повријеђено у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Зворник - Власеница, у мјесту Табана.

Дежурни хирург Опште болнице Зворник Радивоје Новаковић рекао је да је један дјечак довезен без знакова живота, док су остали пацијенти примљени са тежим степеном повреда.

Он је додао да је ријеч о једној петочланој породици из Србије.

"Два дјечака су примљена са тежим повредама, од којих један има прелом бутне кости, а други повреду главе", рекао је Новаковић и додао да отац ове породице има прелом подлактице и грудног коша.

Према његовим ријечима, мајка ове породице имала је лакше повреде.

"Након указане неопходне љекарске помоћи, пацијенти су у стабилном стању упућени санитетским возилима у Ургентни центар у Београд на даље лијечење", рекао је Новаковић.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сале

25.07.2015 20:49

Боже сачувај колико су хитне јаукале , ваљда ће бог дати да буду добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Монструозно

26.07.2015 05:53

Ко на овај коментар "лупа" минусе. Свака му част. Дотакао је дно дна.

Name

софер

26.07.2015 08:02

Овај пут није пресвлацен око 30 година. Сав је деформисан а поврсина глатка тако да по киси буде клизав као да је лед. Главни баја са Цамилом Дураковицем договара и пресвлаци козје стазе око Сребренице, а на овој `зили куцавици` истоцног дијела РС народе само гините. На овом путу има око 50 редовних аутобуских линија и иде сва руда за Глиницу. Путем из Сребренице који се ради и којим се баја додворава Цамилу нема НИТИ ЈЕДНА аутобуска линија. До када трпити ово незнање, корупцију и криминал ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

26.07.2015 16:37

Тај пут Власеница-Зворник није пут никад био,вецином је слузио као локални пут за то локално становниство. Медјутим сад је постао једини и главни пут који спаја И.Сарајево са Србијом и за све ове године ниста ти дивљаци и ратни профитери из Зворника и регије Бирац нису урадили,нити га поправили,нити тротоар направили,нити бар мало просирили.Кад удјес у тунел само се прекрстис и молис Бога да изадјес.Свако је несто у РС направио а ти мафијаси и болесници из регије Бирац апсолутно ниста.Па довољно је видјети да су они дозволили да буде побијено 3.500 Срба на том подруцју и нико од њих прстом није мрднуо.Оно сто прицају Срби из СА за њих све је тако. Вецих несрецника и муфљуза свијет није видио од њих.

ОДГОВОРИТЕ