Dječak poginuo u blizini Zvornika

Dječak poginuo kod Zvornika, roditelji i braća prebačeni na liječenje u Beograd.

Republika Srpska 26.07.2015 | 10:15
Dječak poginuo u blizini Zvornika

Jedno lice je poginulo, a četvoro teže povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica, u mjestu Tabana.

Dežurni hirurg Opšte bolnice Zvornik Radivoje Novaković rekao je da je jedan dječak dovezen bez znakova života, dok su ostali pacijenti primljeni sa težim stepenom povreda.

On je dodao da je riječ o jednoj petočlanoj porodici iz Srbije.

"Dva dječaka su primljena sa težim povredama, od kojih jedan ima prelom butne kosti, a drugi povredu glave", rekao je Novaković i dodao da otac ove porodice ima prelom podlaktice i grudnog koša.

Prema njegovim riječima, majka ove porodice imala je lakše povrede.

"Nakon ukazane neophodne ljekarske pomoći, pacijenti su u stabilnom stanju upućeni sanitetskim vozilima u Urgentni centar u Beograd na dalje liječenje", rekao je Novaković.

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sale

25.07.2015 20:49

Bože sačuvaj koliko su hitne jaukale , valjda će bog dati da budu dobro.

ODGOVORITE
Name

Monstruozno

26.07.2015 05:53

Ko na ovaj komentar "lupa" minuse. Svaka mu čast. Dotakao je dno dna.

Name

sofer

26.07.2015 08:02

Ovaj put nije presvlacen oko 30 godina. Sav je deformisan a povrsina glatka tako da po kisi bude klizav kao da je led. Glavni baja sa Camilom Durakovicem dogovara i presvlaci kozje staze oko Srebrenice, a na ovoj `zili kucavici` istocnog dijela RS narode samo ginite. Na ovom putu ima oko 50 redovnih autobuskih linija i ide sva ruda za Glinicu. Putem iz Srebrenice koji se radi i kojim se baja dodvorava Camilu nema NITI JEDNA autobuska linija. Do kada trpiti ovo neznanje, korupciju i kriminal ???

ODGOVORITE
Name

hercegovina

26.07.2015 16:37

Taj put Vlasenica-Zvornik nije put nikad bio,vecinom je sluzio kao lokalni put za to lokalno stanovnistvo. Medjutim sad je postao jedini i glavni put koji spaja I.Sarajevo sa Srbijom i za sve ove godine nista ti divljaci i ratni profiteri iz Zvornika i regije Birac nisu uradili,niti ga popravili,niti trotoar napravili,niti bar malo prosirili.Kad udjes u tunel samo se prekrstis i molis Boga da izadjes.Svako je nesto u RS napravio a ti mafijasi i bolesnici iz regije Birac apsolutno nista.Pa dovoljno je vidjeti da su oni dozvolili da bude pobijeno 3.500 Srba na tom podrucju i niko od njih prstom nije mrdnuo.Ono sto pricaju Srbi iz SA za njih sve je tako. Vecih nesrecnika i mufljuza svijet nije vidio od njih.

ODGOVORITE