СП - Велшани одушевљени: Видимо се у најлуђој земљи на свијету

Навијачи Велса одушевљени су жребом у квалификацијама за Светско првенство 2018. године, где ће играти у Групи Д са Србијом, Аустријом, Републиком Ирском, Молдавијом и Грузијом. Селектор Велса Крис Колман међу првима је реаговао на исход жреба квалификација за Светско првенство 2018. у Русији.

Фудбал 25.07.2015 | 23:40
СП - Велшани одушевљени: Видимо се у најлуђој земљи на свијету

Фудбалска репрезентација Велса је носилац наше групе, пошто је дошао из првог шешира, а њихови навијачи се радују доласку у Србију, где су већ били 2013. године, када је у Новом Саду Србија славила са 6:1.

„Видимо се ускоро уз Јелен пиво! Срећни смо што се враћамо у најбољу и најлуђу земљу на свету”, поручио је један Велшанин путем „Твитера”.

Велс, који је према ранкингу из јуна био сврстан у први шешир на жребу у Санкт Петербургу, налази се у групи са Аустријом, Србијом, Републиком Ирском, Молдавијом и Грузијом, а Колман каже да је веома задовољан исходом.

"Срећан сам како је све испало. Нисам уопште био забринут кога ћемо извући, у питању је само шта ћемо ми урадити", рекао је Колман.

Србија је са Велсом играла у квалификацијама за Мундијал 2014. у Бразилу и тада су "орлови" славили оба пута, 6:1 и 0:3.

Коментари / 0

Оставите коментар