SP - Velšani oduševljeni: Vidimo se u najluđoj zemlji na svijetu

Navijači Velsa oduševljeni su žrebom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, gde će igrati u Grupi D sa Srbijom, Austrijom, Republikom Irskom, Moldavijom i Gruzijom. Selektor Velsa Kris Kolman među prvima je reagovao na ishod žreba kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Fudbal 25.07.2015 | 23:40
SP - Velšani oduševljeni: Vidimo se u najluđoj zemlji na svijetu

Fudbalska reprezentacija Velsa je nosilac naše grupe, pošto je došao iz prvog šešira, a njihovi navijači se raduju dolasku u Srbiju, gde su već bili 2013. godine, kada je u Novom Sadu Srbija slavila sa 6:1.

„Vidimo se uskoro uz Jelen pivo! Srećni smo što se vraćamo u najbolju i najluđu zemlju na svetu”, poručio je jedan Velšanin putem „Tvitera”.

Vels, koji je prema rankingu iz juna bio svrstan u prvi šešir na žrebu u Sankt Peterburgu, nalazi se u grupi sa Austrijom, Srbijom, Republikom Irskom, Moldavijom i Gruzijom, a Kolman kaže da je veoma zadovoljan ishodom.

"Srećan sam kako je sve ispalo. Nisam uopšte bio zabrinut koga ćemo izvući, u pitanju je samo šta ćemo mi uraditi", rekao je Kolman.

Srbija je sa Velsom igrala u kvalifikacijama za Mundijal 2014. u Brazilu i tada su "orlovi" slavili oba puta, 6:1 i 0:3.

Komentari / 0

Ostavite komentar