Додик Српску довео у незгодан положај

Предсједник СДС Младен Босић је рекао да је Милорад Додик покретањем приче о референдуму о правосуђу БиХ, довео РС у веома незгодан положај и да сада тражи спас и алиби за одустајање од референдума код премијера Србије .

Република Српска 25.07.2015 | 10:09
Додик Српску довео у незгодан положај

„Додик се сада налази у ситуацији да зависи од Вучића и Србије као алибија да на неки начин одустане од онога што је убјеђивао и увјеравао народне посланике тврдећи да сигурно неће одустати од референдума", изајавио је лидер СДС гостујући у „Дневнику 2" БН ТВ.

Босић каже да је Додик и себе, а и Републику Српску довео у ситуацију да од два рјешења, која сад постоје ниједно није добро.

„ Једно је да се заиста одржи референдум о Суду и Тужилаштву, за које ми питамо да ли он има план шта сутра како тај план провести даље. И друго рјешење, је да референдума уопште и не буде. Ако се не одржи то ће бити тек бламажа по други пут на исти начин, да се одгоди и у том случају Република Српска и власти тотално губе кредибилитет. Мислим да би то био тренутак, када би Милорад Додик морао да поднесе оставку и да распише изборе на свим нивоима", навео је Босић.

Он је поновио своје раније увјерење да овог референдума неће бити.

Одговарајући на питање како ријешити проблем криминала и корупције лидер СДС је рекао да правосуђе у Републици Српској није заинтересовано за борбу против криминала и корупције.

Он је рекао да је Савез за промјене затражио од агенција на нивоу БиХ да проведу истрагу против крупног криминала који је уско повезан са владајућим структурама у Републици Српској.

"То значи да почну да се баве питањима која имају карактер међуентитеског и међудржавног криминала, јер је то у надлежности СИПЕ, Тужилаштва БиХ и осталих агенција за провођење закона на нивоу БиХ. Чуо сам да су покренули извјесне процесе. Мислим да је то дијелом и мотивисало ову читаву ситуацију у вези референдума око правосуђа на нивоу БиХ, јер била је слична ситуација 2011. године, када је СИПА водила истрагу око милионског криминала у вези са изградњом зграде Владе Републике Српске", каже Босић.

Подсјећа да је то је завршено одустајањем од референдума и враћањем тог случаја на ниво Тужилаштва Републике Српске, које је онда поништило читав случај и рекло да ту није било криминала и да је то све у реду.

„Случајеве које неће Специјално тужилаштво Републике Српске да покрене, иако су у питању милионске малверзације, хоће Тужилаштво Босне и Херцеговине", каже Босић.

Наглашава да је Тужилаштво БиХ сада покренуло случајеве "Боске", "Бобар банке", случај Глинице у Зворнику, као и "Балкан инвестмент банке".

„То су случајеви који су нанијели милионску штету Републици Српској, паре су однесене из Српске, јасно је да се ради о међудржавном криминалу, јер су те паре завршиле у иностранству, на разним рачунима и у разним џеповима", каже Босић.

Лидер СДС је мишљења да приоритет властима на свим нивоима треба да буду питања која значе живот за све грађане и РС и БиХ. Као позитиван примјер навео је активности министра спољне трговине и економских односа у Савјету министара Мирка Шаровића из СДС који је ријешио проблем извоза млијека и мљечних производа у ЕУ, а створени су и услови за извоз кромпира у те земље .

„Наши министри у Савјету министара Мирко Шаровић и Драган Мектић чине све да покрену ствари набоље. Тако је Шаровић успио да уради доста тога када је у питању извоз млијека и кромпира", казао је Босић и додао да ће се СДС бавити оним стварима које значе живот и економију како би се извукли из ове катастрофалне ситуације у коју нас СНСД-ова власт увлачи уз скоро свакодневно задуживање.

БН ТВ

 

Коментари / 59

Оставите коментар
Name

спин

25.07.2015 20:07

Да ли ово Босић спинује. "Милиони конвертабилних марака отишли на непознате рачуне у Русију"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

25.07.2015 21:11

Лова је исла у Атлас банку у ЦГ,из ње у банку Војина Лазаревица у Москви а одатле на приватне рацуне.Истина,купљено је и несто некретнина у Србији.Ускоро це се све видјети.

Name

днк

25.07.2015 20:07

Младјо Босиц-јадноставно краљ!Цовјек ког се Миле највисе боји и свакодневно га блати по медијима иако СВИ ЗНАМО КО ЈЕ ОПЛАЦКАО РС.један од њих двојице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОГИ ПРИЈЕДОР

25.07.2015 20:18

ПРОЦЈЕЊУЈЕ СЕ ДА ЈЕ САМО ПАВИЋ ОДНИЈО НЕКОЛИКО СТОТИНА МИЛИОНА ВАНИ ,ОНДА МОЖЕТЕ ЗАМИСЛИТИ КОЛИКО ЈЕ ТЕК ОДНИЈО ДУДУК

ОДГОВОРИТЕ
Name

либеро

25.07.2015 20:18

Промјене нико не може зауставити. Они који су до сад безочно мамузали сад иду у прдекану. Доста је и трајало. Ако их нико не похапси, због све горе економске ситуације, доћи ће до немира и разјарења руља ће их побити. Њихово стављање иза решетака може мало смирити ситуацију. Али да би се то десило опозиција мора преузети власт. А како?

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

25.07.2015 20:20

Младјо Босиц-јадноставно краљ!..јесте али краљ супље прице и цовјек без храбрости! Миле преко таких кукавица прелази без проблема,сто је и доказао...е мој Босицу најлаксе је гурати друге јаднике у ватру а себе дрзати на целу партије и купити кајмак без директне борбе! Изадји на црту,буди муско,покази се један на један Нема од таквих карактера као ти никада ниста,па пола год си на власти у БИХ ниси смјенио ни поставио свог цовјека ни у једну агенцију..само цекате несто и одуговлаците..јел Миле цекао својевремено док је био у БИХ на власти??јесте јесте како да не.цим је досао све је растјерао и поставио своје људе,тако се то ради!!! Ево добицес СИПУ,гаранутјем да це пасти једна крупна риба и једна ситна и то це бити то И не нисма СНСД-е нити сам икада био и никада им нецу дати глас,али је ово све на залост истина,гласамо сам за промјене само због Цавица!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре неутралан

25.07.2015 20:48

Гласаш за промјене само због Чавића, да је СДС био добар за вријеме његовог предсједниковања странком не би га Босић избацио из СДС-а. Ни данашњи СДС није ништа бољи.

Name

днк

25.07.2015 22:20

Босић нема афере,тудје милионе,тајкуне,тајне милиоске рачуне,пријатеље попут(Човића,Мишковића,Дјурића,Ћубића,Сердарова,Романова.Радишића,Шкрбића,Шпирића,Кустурицу,Дјукановића,Арија,Калинића....СВЕ ГО КРИМИНАЛАЦ ДО КРИМИНАЛЦА).На нивоу БИХ због Човића и блокада ХДЗ-а не може да учини много.Чека своју прилику и законске процедуре.А због празног џепа не може да сруши СНСД милионере и кримосе(као што ни свемоћни Вучић, иако је прва фаца Балкана, не може ништа Мишковичу јер су милијарде у игри):поред свих опструкција и блокада рачуна Босић је ипак успио да одржи СДС и чак га ојача иако су 8 год били у опозицији и без пара!

Name

Дјордје

25.07.2015 20:22

Одлази Циркус из насег малог града......јсироким друмом сто прелази на мост,одлази Циркус и ја се питам сада?ко је домацин?а ко је био гост. Инаце Иваница за новог председника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

25.07.2015 20:28

Босицу кад будес све ово сто си изнио лицно у лице казеш Додику онда цу ти цститати. Два пута си одбио да се суоцис на тв а огромну греску си направио сто се ниси кандидовао за предсједика РС.ДОТЛЕ,ПОЗДРАВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

фејо цакмак

25.07.2015 20:32

Никад нецес поразити Доду, неволи те народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не воле

25.07.2015 21:22

Босица не воле неписмени дрекавци попут тебе.Врати се у цетврти основне да науцис граматику.

Name

Синн феин

26.07.2015 14:31

Јадна је дрзава у којој се бира онај који има вецу главу,који гласније прица,који не носи наоцале иако ниста не види,онај сто носи ципеле 48 јер 43 је за слабице...и јадна је она дрзава која има РТРС који треба да додатно заглупи народ и одврати му пазњу од тога да нема ста јести...пакујте се ко има где и бјезите...ова уклета дрзава нема никакву наду за младе.Само неки смараци РС и гробари исте се богате...

Name

Деки

26.07.2015 15:51

Док Милорада не ухапсите неце вас људи сматрати озбиљно.Сви знају да нема напретка док се Додик не ухапси и разбије његова мафијаска организација звана СНАД.А ви црвени мозете овде куцати минуса колико хоцете.То само показује колико се бојите Босица.Знате и ви дибро ко це да Милорада смјести где му је мјесто.А то су Тињице или кп Зеница јос боље.

Name

Покојна Милева

26.07.2015 16:11

Дзаба вам масинерија младези СНСД-а за ове коментаре и минусе...Милева постује Босица и подрзава рад нормалног и постеног цовјека.Само напред Младене...

Name

Ми сами

25.07.2015 20:49

Ми смо кренули и нико и ниста нас неце зауставити на путу да похапсимо све лопове из СНСД-а.Зна то и Миле и сви.Сви цете доци на ред.Дзаба си из замрзиваца извукао оне некаве смараоце Рс...Босиц је сваки дан јаци и на крају це вам доци главе...знате ви то најбоље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

25.07.2015 20:54

Додик се бламира већ двадесет година и могао би поред овакве опозиције слободно још толико.Ако се сјећате са само два посланика све је растјерао а коалиционе партнере претворио у дупеувлакаче.Он још мало треба да уништи РС тако да испуни дато обећање оним који су га довели да нам попије сву крв,е па онда ће га они евакуисати,наравно кад им одвади коју милијарду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеровали или не

25.07.2015 21:09

ЕВО ЈОШ ЈЕДНОГ СЛУЧАЈА ЗА РИПЛИЈЕ, ОДНОСНО "ВЈЕРОЛАВИ ИЛИ НЕ" :хттп://www.етрафика.нет/друство/28184/влада-рс-дала-концесију-за-лосију-понуду-компанији-у-средисту-корупцијских-афера/ ШТО ИХ ВИШЕ КРИТИКУЈУ ОНИ СВЕ ВИШЕ ТОНУ У КРИНИНАЛ. ИЗГУБЉЕН ЈЕ СВАКИ СМИСАО ЗА РАЛНО И ВЛАДАЈУЋА ОЛИГАРХИЈА ВЛАДА ПО ПРИНЦИПУ "ДРЖАВА ТО САМ ЈА". СТРАШНО, АЛИ И ТОМЕ ЋЕ, КАО И СВИМ ДИКТАТУРАМА ДО САДА, ДОЋИ НЕМИНОВНИ КРАЈ. МОЖДА БАШ КРЕНЕ ОД ОВОГ СЛУЧАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУРИЗ

25.07.2015 21:35

Није то та вјеровали или не, то је уобицајена процедура додјеле концесија одабраним Лакојевим пајтосима. не само у енергетском сектору

Name

Сребреница

26.07.2015 04:52

Ови из Гросса доо што управљају (пљачкају) Рудником Сасе успјели су да купе све бунџије бивше раднике и мале акционаре који су дизали глас против приватизације рудника. Сад се више нико не буни а они возе ли возе руду у Румунију ко фол на прераду. А у ствари продају испод цијене и тако се енромно богате преко државних леђа. А ко би то могао да им омогући, шта мислите?

Name

Генеx

26.07.2015 06:15

Ови бивши Генеxовци из Минеца су ојадили пола Европе. Гдје год су дошли подплаћивањем су завршавали посао а то им није ни било тешко с обзиром да су на другој страни имали политичаре душу дали за подмићивање. Али они нису никакав изузетак. Тако нам је све: ПОДМИТЉИВО,КОРУМПИРАНО, КРИМИНАЛИЗОВАНО.

Name

КАЗУ

25.07.2015 21:22

ПРИЦАЈУ ЉУДИ МАСОВНО.У НЕВЕСИЊУ СИРОМАСНОМ ПОЈЕДИНЦИ ТОТАЛНО ОСРАМОТИЛИ СТРАНКУ.СВАСТА СЕ РАДИЛО,СВАСТА СЕ ДЕСАВАЛО.ПА ОНДА САРАДЊА СА РЕЗИМОМ.РУСЕЊЕ СДС.ПОДМЕТАЊА БОСИЦУ.ОТВОРЕНО РУСЕЊЕ СТРАНКЕ.НА НАЈ ПРИЗЕМНИЈЕ МОГУЦЕ НАЦИНЕ.СМЕТА ИМ ЈЕР НЕ ПОДРЗАВА ПЉАЦКЕ И СИРОМАСЕЊЕ НАРОДА.СВЕ ЗБОГ ПРИКРИВАЊА СВАКАКВИХ МУТНИХ РАДЊИ.ТРЕНУТНО АКТУЕЛАН ПАКТ СА НАЗОВИ ОСНИВАЦИМА.ДНО ДНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

25.07.2015 21:39

Ова твоја изјава ћивиће дан - два и шта онда. заборавићемо је као и масу других сличних. А гдје је акција, АКЦИЈА, АКЦИЈА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУЊА

25.07.2015 21:41

Не бламира он себе, него читав један народ и државу. Али њега није брига за то. Понаша се као да је поткупио све домаће и међународне факторе који нешто у БиХ значе, а није. Али шта ћете, човјек се због нечије подршке са стране осјећа још сигурним

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуња П.

25.07.2015 21:44

Не разумијем овог Босића, који ми је иначе симпатичан. Стално нешто критикује Додика, а ништа се конкретно не мијења. Па ми ово све знамо, али каква вајда од тога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бураз ЦХ

25.07.2015 21:46

Овај баја имитира Милошевића у свему. Неће му нико ништа моћи док стране силе не одлуче да га бомбардују. Толико је ојачао да више не је..е ни живу силу ни тешко наоружање. Тип је неуништив и неко га дебело штити. Ко Милу Дјукановића. Сви знају да је кримос али влада преко 20м година Црном Гором

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бумеранг

25.07.2015 21:48

Босић није у договору ни на вези са Путином. Овај Рус сад даје подршку Дрекавцу. Шта ћемо сад. поново источни и западни блок се је...у преко нас малих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Референдаш

25.07.2015 21:50

Референдум је његова душевна храна. иди се да је студирао швајцарски устав и њихову дирекнту демоктаију. Мало, мало па референдум. Љепота. Само што се у Швајцарској одржава а код нас у РС треба да сачекамо још коју деценију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занзибар

25.07.2015 21:52

Занзибар (постоји ли још та земља) је за нас мала маца. Ушили смо и њих по негативностима. Ово је да ог мили сачува

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум/Дугме

25.07.2015 21:58

ИМА КУМА ЗА САВЈЕТНИКА, ПА ЋЕ ЗАЈЕДНО ЗАВРШИТИ У ПРДЕКАНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПУТАНА

25.07.2015 21:59

Прави израза за дотичног је Дрекавац Лаки Референдаш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њускало

26.07.2015 04:45

Мало, мало па се овај Босиц појави са неком изјавом. И тако годинама.Од изјава се не зиви односно не руси резим. Сто би рекла она народна пјесма : од гледања вајде нема. Ти прицас а они раде посао. Па ти види ко побједјује у тој прици. Ниста од вас опозиције док се не слозите и кренете пред Владу-да је русите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предо Сипрага

26.07.2015 04:48

Овај Додо од обецања за референдум зиви (влада) вец два три мандата. Нико као да то скузи па се сви цуде. Следеци пут це да измисли несто друго. Тако се богати из године у годину а онда це парама да купи све. Пардон, он је вец у тој фази да парама купује све : гласове, медјународне посреднике, опозиционе посланике итд. Цовјек је кварљива роба. Купис га док си рекао кекс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немогуће

26.07.2015 04:56

Није могуће да се неко (КО?) одрекао добити од 60 милиона КМ за државу, а у свој џеп (вјероватно) гурнуо неколико десетина КМ. Да ли то ико види и да ли ће се нешто предузети. Шта ће суд одлучити у овом случају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

26.07.2015 05:27

Кад се истроши прича о референдуму лаки ће да измисли неку нову и да на њој побјеђује још два три мандата а онда ће се и заборавити ко је и шта је све радио. Обогатиће се толико да ће лагано у Русију или Кипар а ти народе гласај да те пљачкају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

26.07.2015 06:13

Ух сто сам сит мудрих,свезнајуцих политицара.Све један бољи од другог. Бези Глигоре са зла на горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСМАТРАЦ

26.07.2015 06:20

Једно је кад се неко бламира (ваљда брука), а друго је кад за нос вуце цијели један народ. Е тај баја за нос вуце цитав народ, дрзаве, па и велике силе. Али ниција није до зоре горила. Доце маца на вратанца, доце цица на колица. Мада ја мислим да цовјек припада мало зесцој свјетској завјереницкој скупини која на овај или онај нацин управља свијетом, а ови балкански политицари су им само потрцкала за одрадјивање прљавих послова. Кад им одраде послове сутну их у најбољем слуцају или ликвидирају. Па засто медју зивима нису висе покретаци рата на просторима еx Југе Тудјман, Изетбеговиц, Милосевиц, Куцан, Рацан. Одрадили посао и отисли у "вјецна ловиста".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја до јај...

26.07.2015 06:26

Казу да цовјек (Лаки) не само да је милионер него милијардер. Ако је дио од тога тацно, не скиде га ти с власти за наредниг 50 година. Остацес упамцен као вјецити други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајтос КУМ

26.07.2015 06:33

Докле висе да слусамо залопојке типа. Додик је ово, Додик је оно. Сви ми знамо ста је он, али не знамо кад цете га и да ли цете га икад скинути с власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

26.07.2015 07:14

МУП РС није агенција вец министарство које има главу, труп и ноге. Ради свој посао и труди се. А агенције су у БиХ и ради свако за себе и зато се не зна ко пије а ко плаца. А министарство безбједности није глава. Сто не смјени Вилица директора агенције која је радила обезбједјење за слуцај у Потоцарима. Не да Бакир...зато Срби хајте мало у памет. Не само по својима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЈАВО

26.07.2015 07:15

ТО свака будала зна да су паре покрадене. АЛИ СТА ДАЉЕ ПРЕДУЗЕТИ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

qwе

26.07.2015 08:12

Прави српски политицар госп. Босиц. За две године будуци предсједник Републике Српске,да конацно РС добије правог предсједника! Напред СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицо

26.07.2015 12:23

Богами математика не казе да це се за две године бирати нови председник. Него за три. А ко ти гарантује да це бас тај твој бити. Додик је лос зато сто су сви лосији од њега.

Name

босиц тито бр 2

26.07.2015 09:28

Ста би ми да нема овако добрих људи, сваки бољи од сваког друго. Обецање лудо радовање. Само борба ко це бити на врху, а све лопов до лопова, па докле висе цекати за несто боље не зивимо дуго као корњаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икона

26.07.2015 09:56

Задње изборе је Милораду Додику добио службени Београд. Исто тако је изборе у Републици Српској Крајини, 1991 године Београд отимао изборе Бабићу, и на крају успио увалити оног идиота Мартића. На крају су Срби протјерани из Хрватске. Исто то данас Београд ради Србима у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

26.07.2015 10:40

Ок све ово има неки смисао, ал ви као опозиција морате имати неки план дјеловања по свим питањима па и о раду суда и тузиластва БиХ! А у вас се све своди на празне прице без икакве концепције само халабуку правите, изадјите са конкретним приједлозима ста, како и на који нацин постици напредак у свим сферама друства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

26.07.2015 10:48

Да сте Ви Босицу способан политичар Додик би био прошлост! Овако,више сте интересна група него озбиљни опоненти овим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

26.07.2015 12:40

А када је то Додик знао несто о политици науцио је само да препада свој народ сад је хтио да упласи цео свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

26.07.2015 13:48

Промене се дешавају само у природи.У политици је и даље све по старом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадован

26.07.2015 14:53

Ко о чему а Додик о Босићу и Иванићу називајући их српским издајницима, а ова двојица хладни као шприцер, узврате Баји тек понекад, указујући углавном на његов наводни криминал и тешку економску ситуацију у Српској. За то што их назива издајницима готово сваки човјек би поднио хитно поднио кривичну пријаву, а ова двојица ништа, па испада да је Додик у праву, иако то није тако.Босић, Иванић и Чавић, као лидери СЗП, воде реалну политику на ниову БиХ, свакако не занемарујући и бранећи при томе интересе Српске и српског народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

26.07.2015 15:02

Лако је глупом народу продавати м..а за бубреге.Да висе као народ вриједимо,изабрали би макар културнијег предсједника а не сеоског дјилкоса задње класе.Гријех је Босицево име спомињети кад је у питању Рудоња.Он је једноставно господин за њега у сваком смислу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

26.07.2015 15:41

Ко год да брани Српску муве Ватикана га одмах нападају! Нема компромиса са умно поремећеним педофилима из Ватикана. РЕФЕРЕНДУМ нам је спас!. За умно премећене педофиле Ватика би била само добра вест да Срби у Српској изврше колективно самоубиство у већу славу сатане изу Ватикана. Само напоред са РЕФЕРЕНДУМОМ српски соколови! Доста смо пузили! Морамо се усправити људи смо.Једини спас од нестајања нам је РЕФЕРЕНДУМ! Востани Српска! Востани заспала си лаки те сан преварио! Востани! Живјећеш вијековма!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

26.07.2015 16:18

Кад Вучић дође да обезбједи алиби Додику , треба да га питају како он скрива у Србији човека пресуђеног затворском казном у Републици Српској, јесу ли то специјалне везе. Ради се о Милу Радишићу главом и брадом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папак

26.07.2015 17:14

Вучић Знам за Радишића да га траже да је осуђен зашто га неоспорне или му не суде у Србији за организовани криминал.Муп Српске свакодневно размјењују податке и информације и ко не знању гдје је радити на којој адреси. Смијешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гондола

26.07.2015 17:48

Вучић је најобичнији преварант. Никаква посебна потјерница не треба за Србију јер су на снази специјалне везе. Они добро знају да је Миле Радишић пресудјен у РС а обавеза србијанске полиције је да га ухапси и испоручи судској полицији Основног суда у Бањалуци. Медјутим, то се неће десити јер све контролише организовани криминал Србије. Они су уствари власт на простору Србије и Српске. Може ли иједан новинар ишчачкати откуд 200 милиона КМ за ону инвестицију у Пицином парку? Чије су то паре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лсд

26.07.2015 18:53

Паре је дао Телеком Србија унапред за кирију и сад су раскинули уговор.А паре ником ништа.Власништво је чудо .3 власника тренутно.

Name

инжењер

26.07.2015 21:08

Младене, овај народ те не заслужује. Уопште ми није жао што овај садашњи СДС није добио изборе односно што је народ био неодлучан, а то је било довољно да избори могу бити покрадени. Овај народ уствари још није добио оно што заслужује. Али хоће и то врло ускоро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

27.07.2015 06:28

Босић и Додо су исти, народ жели нешто ново.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.07.2015 10:24

Јадни смо ми као народ када допустимо да нам сви ови политичари који су на власти кроје судбину. Мој Босићу зар већ нисмо преугрожени? Грицкају нас сваки дан као пиране и добро им иде док се ви препуцавате око личних интереса. Није више у питању ниједан од вас. У питању је Српска. Умјесто да одете код Путина и договорите се шта да урадите ви идете код велеиздајника Вучића који је већ продао Косово па смо сада ми на реду. Русија је уложила вето, свим силама покушава да извуче Младића из Хага, неће да заобиђе Србију са гасоводом а сада подржава реферндум не због тога да би нас у раље западу који нас је хтио прогласити геноцидним него зато што би нас подржала у томе. Сви ви редом филозофирате и уживате у својим фотољема и масним платама док народ више нема гдје да пробуши рупу на каишу.

ОДГОВОРИТЕ