Dodik Srpsku doveo u nezgodan položaj

Predsjednik SDS Mladen Bosić je rekao da je Milorad Dodik pokretanjem priče o referendumu o pravosuđu BiH, doveo RS u veoma nezgodan položaj i da sada traži spas i alibi za odustajanje od referenduma kod premijera Srbije .

Republika Srpska 25.07.2015 | 10:09
Dodik Srpsku doveo u nezgodan položaj

„Dodik se sada nalazi u situaciji da zavisi od Vučića i Srbije kao alibija da na neki način odustane od onoga što je ubjeđivao i uvjeravao narodne poslanike tvrdeći da sigurno neće odustati od referenduma", izajavio je lider SDS gostujući u „Dnevniku 2" BN TV.

Bosić kaže da je Dodik i sebe, a i Republiku Srpsku doveo u situaciju da od dva rješenja, koja sad postoje nijedno nije dobro.

„ Jedno je da se zaista održi referendum o Sudu i Tužilaštvu, za koje mi pitamo da li on ima plan šta sutra kako taj plan provesti dalje. I drugo rješenje, je da referenduma uopšte i ne bude. Ako se ne održi to će biti tek blamaža po drugi put na isti način, da se odgodi i u tom slučaju Republika Srpska i vlasti totalno gube kredibilitet. Mislim da bi to bio trenutak, kada bi Milorad Dodik morao da podnese ostavku i da raspiše izbore na svim nivoima", naveo je Bosić.

On je ponovio svoje ranije uvjerenje da ovog referenduma neće biti.

Odgovarajući na pitanje kako riješiti problem kriminala i korupcije lider SDS je rekao da pravosuđe u Republici Srpskoj nije zainteresovano za borbu protiv kriminala i korupcije.

On je rekao da je Savez za promjene zatražio od agencija na nivou BiH da provedu istragu protiv krupnog kriminala koji je usko povezan sa vladajućim strukturama u Republici Srpskoj.

"To znači da počnu da se bave pitanjima koja imaju karakter međuentiteskog i međudržavnog kriminala, jer je to u nadležnosti SIPE, Tužilaštva BiH i ostalih agencija za provođenje zakona na nivou BiH. Čuo sam da su pokrenuli izvjesne procese. Mislim da je to dijelom i motivisalo ovu čitavu situaciju u vezi referenduma oko pravosuđa na nivou BiH, jer bila je slična situacija 2011. godine, kada je SIPA vodila istragu oko milionskog kriminala u vezi sa izgradnjom zgrade Vlade Republike Srpske", kaže Bosić.

Podsjeća da je to je završeno odustajanjem od referenduma i vraćanjem tog slučaja na nivo Tužilaštva Republike Srpske, koje je onda poništilo čitav slučaj i reklo da tu nije bilo kriminala i da je to sve u redu.

„Slučajeve koje neće Specijalno tužilaštvo Republike Srpske da pokrene, iako su u pitanju milionske malverzacije, hoće Tužilaštvo Bosne i Hercegovine", kaže Bosić.

Naglašava da je Tužilaštvo BiH sada pokrenulo slučajeve "Boske", "Bobar banke", slučaj Glinice u Zvorniku, kao i "Balkan investment banke".

„To su slučajevi koji su nanijeli milionsku štetu Republici Srpskoj, pare su odnesene iz Srpske, jasno je da se radi o međudržavnom kriminalu, jer su te pare završile u inostranstvu, na raznim računima i u raznim džepovima", kaže Bosić.

Lider SDS je mišljenja da prioritet vlastima na svim nivoima treba da budu pitanja koja znače život za sve građane i RS i BiH. Kao pozitivan primjer naveo je aktivnosti ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Mirka Šarovića iz SDS koji je riješio problem izvoza mlijeka i mlječnih proizvoda u EU, a stvoreni su i uslovi za izvoz krompira u te zemlje .

„Naši ministri u Savjetu ministara Mirko Šarović i Dragan Mektić čine sve da pokrenu stvari nabolje. Tako je Šarović uspio da uradi dosta toga kada je u pitanju izvoz mlijeka i krompira", kazao je Bosić i dodao da će se SDS baviti onim stvarima koje znače život i ekonomiju kako bi se izvukli iz ove katastrofalne situacije u koju nas SNSD-ova vlast uvlači uz skoro svakodnevno zaduživanje.

BN TV

 

Komentari / 59

Ostavite komentar
Name

spin

25.07.2015 20:07

Da li ovo Bosić spinuje. "Milioni konvertabilnih maraka otišli na nepoznate račune u Rusiju"

ODGOVORITE
Name

Tacno

25.07.2015 21:11

Lova je isla u Atlas banku u CG,iz nje u banku Vojina Lazarevica u Moskvi a odatle na privatne racune.Istina,kupljeno je i nesto nekretnina u Srbiji.Uskoro ce se sve vidjeti.

Name

dnk

25.07.2015 20:07

Mladjo Bosic-jadnostavno kralj!Covjek kog se Mile najvise boji i svakodnevno ga blati po medijima iako SVI ZNAMO KO JE OPLACKAO RS.jedan od njih dvojice.

ODGOVORITE
Name

OGI PRIJEDOR

25.07.2015 20:18

PROCJENJUJE SE DA JE SAMO PAVIĆ ODNIJO NEKOLIKO STOTINA MILIONA VANI ,ONDA MOŽETE ZAMISLITI KOLIKO JE TEK ODNIJO DUDUK

ODGOVORITE
Name

libero

25.07.2015 20:18

Promjene niko ne može zaustaviti. Oni koji su do sad bezočno mamuzali sad idu u prdekanu. Dosta je i trajalo. Ako ih niko ne pohapsi, zbog sve gore ekonomske situacije, doći će do nemira i razjarenja rulja će ih pobiti. Njihovo stavljanje iza rešetaka može malo smiriti situaciju. Ali da bi se to desilo opozicija mora preuzeti vlast. A kako?

ODGOVORITE
Name

neutralan

25.07.2015 20:20

Mladjo Bosic-jadnostavno kralj!..jeste ali kralj suplje price i covjek bez hrabrosti! Mile preko takih kukavica prelazi bez problema,sto je i dokazao...e moj Bosicu najlakse je gurati druge jadnike u vatru a sebe drzati na celu partije i kupiti kajmak bez direktne borbe! Izadji na crtu,budi musko,pokazi se jedan na jedan Nema od takvih karaktera kao ti nikada nista,pa pola god si na vlasti u BIH nisi smjenio ni postavio svog covjeka ni u jednu agenciju..samo cekate nesto i odugovlacite..jel Mile cekao svojevremeno dok je bio u BIH na vlasti??jeste jeste kako da ne.cim je dosao sve je rastjerao i postavio svoje ljude,tako se to radi!!! Evo dobices SIPU,garanutjem da ce pasti jedna krupna riba i jedna sitna i to ce biti to I ne nisma SNSD-e niti sam ikada bio i nikada im necu dati glas,ali je ovo sve na zalost istina,glasamo sam za promjene samo zbog Cavica!!

ODGOVORITE
Name

re neutralan

25.07.2015 20:48

Glasaš za promjene samo zbog Čavića, da je SDS bio dobar za vrijeme njegovog predsjednikovanja strankom ne bi ga Bosić izbacio iz SDS-a. Ni današnji SDS nije ništa bolji.

Name

dnk

25.07.2015 22:20

Bosić nema afere,tudje milione,tajkune,tajne milioske račune,prijatelje poput(Čovića,Miškovića,Djurića,Ćubića,Serdarova,Romanova.Radišića,Škrbića,Špirića,Kusturicu,Djukanovića,Arija,Kalinića....SVE GO KRIMINALAC DO KRIMINALCA).Na nivou BIH zbog Čovića i blokada HDZ-a ne može da učini mnogo.Čeka svoju priliku i zakonske procedure.A zbog praznog džepa ne može da sruši SNSD milionere i krimose(kao što ni svemoćni Vučić, iako je prva faca Balkana, ne može ništa Miškoviču jer su milijarde u igri):pored svih opstrukcija i blokada računa Bosić je ipak uspio da održi SDS i čak ga ojača iako su 8 god bili u opoziciji i bez para!

Name

Djordje

25.07.2015 20:22

Odlazi Cirkus iz naseg malog grada......jsirokim drumom sto prelazi na most,odlazi Cirkus i ja se pitam sada?ko je domacin?a ko je bio gost. Inace Ivanica za novog predsednika.

ODGOVORITE
Name

Ratko

25.07.2015 20:28

Bosicu kad budes sve ovo sto si iznio licno u lice kazeš Dodiku onda cu ti cstitati. Dva puta si odbio da se suocis na tv a ogromnu gresku si napravio sto se nisi kandidovao za predsjedika RS.DOTLE,POZDRAV

ODGOVORITE
Name

fejo cakmak

25.07.2015 20:32

Nikad neces poraziti Dodu, nevoli te narod.

ODGOVORITE
Name

Ne vole

25.07.2015 21:22

Bosica ne vole nepismeni drekavci poput tebe.Vrati se u cetvrti osnovne da naucis gramatiku.

Name

Sinn fein

26.07.2015 14:31

Jadna je drzava u kojoj se bira onaj koji ima vecu glavu,koji glasnije prica,koji ne nosi naocale iako nista ne vidi,onaj sto nosi cipele 48 jer 43 je za slabice...i jadna je ona drzava koja ima RTRS koji treba da dodatno zaglupi narod i odvrati mu paznju od toga da nema sta jesti...pakujte se ko ima gde i bjezite...ova ukleta drzava nema nikakvu nadu za mlade.Samo neki smaraci RS i grobari iste se bogate...

Name

Deki

26.07.2015 15:51

Dok Milorada ne uhapsite nece vas ljudi smatrati ozbiljno.Svi znaju da nema napretka dok se Dodik ne uhapsi i razbije njegova mafijaska organizacija zvana SNAD.A vi crveni mozete ovde kucati minusa koliko hocete.To samo pokazuje koliko se bojite Bosica.Znate i vi dibro ko ce da Milorada smjesti gde mu je mjesto.A to su Tinjice ili kp Zenica jos bolje.

Name

Pokojna Mileva

26.07.2015 16:11

Dzaba vam masinerija mladezi SNSD-a za ove komentare i minuse...Mileva postuje Bosica i podrzava rad normalnog i postenog covjeka.Samo napred Mladene...

Name

Mi sami

25.07.2015 20:49

Mi smo krenuli i niko i nista nas nece zaustaviti na putu da pohapsimo sve lopove iz SNSD-a.Zna to i Mile i svi.Svi cete doci na red.Dzaba si iz zamrzivaca izvukao one nekave smaraoce Rs...Bosic je svaki dan jaci i na kraju ce vam doci glave...znate vi to najbolje!!!

ODGOVORITE
Name

vuk

25.07.2015 20:54

Dodik se blamira već dvadeset godina i mogao bi pored ovakve opozicije slobodno još toliko.Ako se sjećate sa samo dva poslanika sve je rastjerao a koalicione partnere pretvorio u dupeuvlakače.On još malo treba da uništi RS tako da ispuni dato obećanje onim koji su ga doveli da nam popije svu krv,e pa onda će ga oni evakuisati,naravno kad im odvadi koju milijardu.

ODGOVORITE
Name

Vjerovali ili ne

25.07.2015 21:09

EVO JOŠ JEDNOG SLUČAJA ZA RIPLIJE, ODNOSNO "VJEROLAVI ILI NE" :http://www.etrafika.net/drustvo/28184/vlada-rs-dala-koncesiju-za-losiju-ponudu-kompaniji-u-sredistu-korupcijskih-afera/ ŠTO IH VIŠE KRITIKUJU ONI SVE VIŠE TONU U KRININAL. IZGUBLJEN JE SVAKI SMISAO ZA RALNO I VLADAJUĆA OLIGARHIJA VLADA PO PRINCIPU "DRŽAVA TO SAM JA". STRAŠNO, ALI I TOME ĆE, KAO I SVIM DIKTATURAMA DO SADA, DOĆI NEMINOVNI KRAJ. MOŽDA BAŠ KRENE OD OVOG SLUČAJA.

ODGOVORITE
Name

MURIZ

25.07.2015 21:35

Nije to ta vjerovali ili ne, to je uobicajena procedura dodjele koncesija odabranim Lakojevim pajtosima. ne samo u energetskom sektoru

Name

Srebrenica

26.07.2015 04:52

Ovi iz Grossa doo što upravljaju (pljačkaju) Rudnikom Sase uspjeli su da kupe sve bundžije bivše radnike i male akcionare koji su dizali glas protiv privatizacije rudnika. Sad se više niko ne buni a oni voze li voze rudu u Rumuniju ko fol na preradu. A u stvari prodaju ispod cijene i tako se enromno bogate preko državnih leđa. A ko bi to mogao da im omogući, šta mislite?

Name

Genex

26.07.2015 06:15

Ovi bivši Genexovci iz Mineca su ojadili pola Evrope. Gdje god su došli podplaćivanjem su završavali posao a to im nije ni bilo teško s obzirom da su na drugoj strani imali političare dušu dali za podmićivanje. Ali oni nisu nikakav izuzetak. Tako nam je sve: PODMITLJIVO,KORUMPIRANO, KRIMINALIZOVANO.

Name

KAZU

25.07.2015 21:22

PRICAJU LJUDI MASOVNO.U NEVESINJU SIROMASNOM POJEDINCI TOTALNO OSRAMOTILI STRANKU.SVASTA SE RADILO,SVASTA SE DESAVALO.PA ONDA SARADNJA SA REZIMOM.RUSENJE SDS.PODMETANJA BOSICU.OTVORENO RUSENJE STRANKE.NA NAJ PRIZEMNIJE MOGUCE NACINE.SMETA IM JER NE PODRZAVA PLJACKE I SIROMASENJE NARODA.SVE ZBOG PRIKRIVANJA SVAKAKVIH MUTNIH RADNJI.TRENUTNO AKTUELAN PAKT SA NAZOVI OSNIVACIMA.DNO DNA

ODGOVORITE
Name

Realan

25.07.2015 21:39

Ova tvoja izjava ćiviće dan - dva i šta onda. zaboravićemo je kao i masu drugih sličnih. A gdje je akcija, AKCIJA, AKCIJA....

ODGOVORITE
Name

MUNJA

25.07.2015 21:41

Ne blamira on sebe, nego čitav jedan narod i državu. Ali njega nije briga za to. Ponaša se kao da je potkupio sve domaće i međunarodne faktore koji nešto u BiH znače, a nije. Ali šta ćete, čovjek se zbog nečije podrške sa strane osjeća još sigurnim

ODGOVORITE
Name

dunja P.

25.07.2015 21:44

Ne razumijem ovog Bosića, koji mi je inače simpatičan. Stalno nešto kritikuje Dodika, a ništa se konkretno ne mijenja. Pa mi ovo sve znamo, ali kakva vajda od toga

ODGOVORITE
Name

Buraz CH

25.07.2015 21:46

Ovaj baja imitira Miloševića u svemu. Neće mu niko ništa moći dok strane sile ne odluče da ga bombarduju. Toliko je ojačao da više ne je..e ni živu silu ni teško naoružanje. Tip je neuništiv i neko ga debelo štiti. Ko Milu Djukanovića. Svi znaju da je krimos ali vlada preko 20m godina Crnom Gorom

ODGOVORITE
Name

Bumerang

25.07.2015 21:48

Bosić nije u dogovoru ni na vezi sa Putinom. Ovaj Rus sad daje podršku Drekavcu. Šta ćemo sad. ponovo istočni i zapadni blok se je...u preko nas malih naroda.

ODGOVORITE
Name

Referendaš

25.07.2015 21:50

Referendum je njegova duševna hrana. idi se da je studirao švajcarski ustav i njihovu direkntu demoktaiju. Malo, malo pa referendum. Ljepota. Samo što se u Švajcarskoj održava a kod nas u RS treba da sačekamo još koju deceniju

ODGOVORITE
Name

Zanzibar

25.07.2015 21:52

Zanzibar (postoji li još ta zemlja) je za nas mala maca. Ušili smo i njih po negativnostima. Ovo je da og mili sačuva

ODGOVORITE
Name

Kum/Dugme

25.07.2015 21:58

IMA KUMA ZA SAVJETNIKA, PA ĆE ZAJEDNO ZAVRŠITI U PRDEKANI

ODGOVORITE
Name

PUTANA

25.07.2015 21:59

Pravi izraza za dotičnog je Drekavac Laki Referendaš

ODGOVORITE
Name

Njuskalo

26.07.2015 04:45

Malo, malo pa se ovaj Bosic pojavi sa nekom izjavom. I tako godinama.Od izjava se ne zivi odnosno ne rusi rezim. Sto bi rekla ona narodna pjesma : od gledanja vajde nema. Ti pricas a oni rade posao. Pa ti vidi ko pobjedjuje u toj prici. Nista od vas opozicije dok se ne slozite i krenete pred Vladu-da je rusite.

ODGOVORITE
Name

Predo Sipraga

26.07.2015 04:48

Ovaj Dodo od obecanja za referendum zivi (vlada) vec dva tri mandata. Niko kao da to skuzi pa se svi cude. Sledeci put ce da izmisli nesto drugo. Tako se bogati iz godine u godinu a onda ce parama da kupi sve. Pardon, on je vec u toj fazi da parama kupuje sve : glasove, medjunarodne posrednike, opozicione poslanike itd. Covjek je kvarljiva roba. Kupis ga dok si rekao keks.

ODGOVORITE
Name

Nemoguće

26.07.2015 04:56

Nije moguće da se neko (KO?) odrekao dobiti od 60 miliona KM za državu, a u svoj džep (vjerovatno) gurnuo nekoliko desetina KM. Da li to iko vidi i da li će se nešto preduzeti. Šta će sud odlučiti u ovom slučaju?

ODGOVORITE
Name

Perica

26.07.2015 05:27

Kad se istroši priča o referendumu laki će da izmisli neku novu i da na njoj pobjeđuje još dva tri mandata a onda će se i zaboraviti ko je i šta je sve radio. Obogatiće se toliko da će lagano u Rusiju ili Kipar a ti narode glasaj da te pljačkaju.

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

26.07.2015 06:13

Uh sto sam sit mudrih,sveznajucih politicara.Sve jedan bolji od drugog. Bezi Gligore sa zla na gore.

ODGOVORITE
Name

POSMATRAC

26.07.2015 06:20

Jedno je kad se neko blamira (valjda bruka), a drugo je kad za nos vuce cijeli jedan narod. E taj baja za nos vuce citav narod, drzave, pa i velike sile. Ali nicija nije do zore gorila. Doce maca na vratanca, doce cica na kolica. Mada ja mislim da covjek pripada malo zescoj svjetskoj zavjerenickoj skupini koja na ovaj ili onaj nacin upravlja svijetom, a ovi balkanski politicari su im samo potrckala za odradjivanje prljavih poslova. Kad im odrade poslove sutnu ih u najboljem slucaju ili likvidiraju. Pa zasto medju zivima nisu vise pokretaci rata na prostorima ex Juge Tudjman, Izetbegovic, Milosevic, Kucan, Racan. Odradili posao i otisli u "vjecna lovista".

ODGOVORITE
Name

Baja do jaj...

26.07.2015 06:26

Kazu da covjek (Laki) ne samo da je milioner nego milijarder. Ako je dio od toga tacno, ne skide ga ti s vlasti za narednig 50 godina. Ostaces upamcen kao vjeciti drugi.

ODGOVORITE
Name

Pajtos KUM

26.07.2015 06:33

Dokle vise da slusamo zalopojke tipa. Dodik je ovo, Dodik je ono. Svi mi znamo sta je on, ali ne znamo kad cete ga i da li cete ga ikad skinuti s vlasti.

ODGOVORITE
Name

xxx

26.07.2015 07:14

MUP RS nije agencija vec ministarstvo koje ima glavu, trup i noge. Radi svoj posao i trudi se. A agencije su u BiH i radi svako za sebe i zato se ne zna ko pije a ko placa. A ministarstvo bezbjednosti nije glava. Sto ne smjeni Vilica direktora agencije koja je radila obezbjedjenje za slucaj u Potocarima. Ne da Bakir...zato Srbi hajte malo u pamet. Ne samo po svojima.

ODGOVORITE
Name

DJAVO

26.07.2015 07:15

TO svaka budala zna da su pare pokradene. ALI STA DALJE PREDUZETI ???

ODGOVORITE
Name

qwe

26.07.2015 08:12

Pravi srpski politicar gosp. Bosic. Za dve godine buduci predsjednik Republike Srpske,da konacno RS dobije pravog predsjednika! Napred SDS.

ODGOVORITE
Name

mico

26.07.2015 12:23

Bogami matematika ne kaze da ce se za dve godine birati novi predsednik. Nego za tri. A ko ti garantuje da ce bas taj tvoj biti. Dodik je los zato sto su svi losiji od njega.

Name

bosic tito br 2

26.07.2015 09:28

Sta bi mi da nema ovako dobrih ljudi, svaki bolji od svakog drugo. Obecanje ludo radovanje. Samo borba ko ce biti na vrhu, a sve lopov do lopova, pa dokle vise cekati za nesto bolje ne zivimo dugo kao kornjace.

ODGOVORITE
Name

Ikona

26.07.2015 09:56

Zadnje izbore je Miloradu Dodiku dobio službeni Beograd. Isto tako je izbore u Republici Srpskoj Krajini, 1991 godine Beograd otimao izbore Babiću, i na kraju uspio uvaliti onog idiota Martića. Na kraju su Srbi protjerani iz Hrvatske. Isto to danas Beograd radi Srbima u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

realno

26.07.2015 10:40

Ok sve ovo ima neki smisao, al vi kao opozicija morate imati neki plan djelovanja po svim pitanjima pa i o radu suda i tuzilastva BiH! A u vas se sve svodi na prazne price bez ikakve koncepcije samo halabuku pravite, izadjite sa konkretnim prijedlozima sta, kako i na koji nacin postici napredak u svim sferama drustva.

ODGOVORITE
Name

Aco

26.07.2015 10:48

Da ste Vi Bosicu sposoban političar Dodik bi bio prošlost! Ovako,više ste interesna grupa nego ozbiljni oponenti ovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

borac

26.07.2015 12:40

A kada je to Dodik znao nesto o politici naucio je samo da prepada svoj narod sad je htio da uplasi ceo svijet

ODGOVORITE
Name

007

26.07.2015 13:48

Promene se dešavaju samo u prirodi.U politici je i dalje sve po starom.

ODGOVORITE
Name

Jadovan

26.07.2015 14:53

Ko o čemu a Dodik o Bosiću i Ivaniću nazivajući ih srpskim izdajnicima, a ova dvojica hladni kao špricer, uzvrate Baji tek ponekad, ukazujući uglavnom na njegov navodni kriminal i tešku ekonomsku situaciju u Srpskoj. Za to što ih naziva izdajnicima gotovo svaki čovjek bi podnio hitno podnio krivičnu prijavu, a ova dvojica ništa, pa ispada da je Dodik u pravu, iako to nije tako.Bosić, Ivanić i Čavić, kao lideri SZP, vode realnu politiku na niovu BiH, svakako ne zanemarujući i braneći pri tome interese Srpske i srpskog naroda.

ODGOVORITE
Name

Bane

26.07.2015 15:02

Lako je glupom narodu prodavati m..a za bubrege.Da vise kao narod vrijedimo,izabrali bi makar kulturnijeg predsjednika a ne seoskog djilkosa zadnje klase.Grijeh je Bosicevo ime spominjeti kad je u pitanju Rudonja.On je jednostavno gospodin za njega u svakom smislu.

ODGOVORITE
Name

Bojan

26.07.2015 15:41

Ko god da brani Srpsku muve Vatikana ga odmah napadaju! Nema kompromisa sa umno poremećenim pedofilima iz Vatikana. REFERENDUM nam je spas!. Za umno premećene pedofile Vatika bi bila samo dobra vest da Srbi u Srpskoj izvrše kolektivno samoubistvo u veću slavu satane izu Vatikana. Samo napored sa REFERENDUMOM srpski sokolovi! Dosta smo puzili! Moramo se uspraviti ljudi smo.Jedini spas od nestajanja nam je REFERENDUM! Vostani Srpska! Vostani zaspala si laki te san prevario! Vostani! Živjećeš vijekovma!

ODGOVORITE
Name

Novica

26.07.2015 16:18

Kad Vučić dođe da obezbjedi alibi Dodiku , treba da ga pitaju kako on skriva u Srbiji čoveka presuđenog zatvorskom kaznom u Republici Srpskoj, jesu li to specijalne veze. Radi se o Milu Radišiću glavom i bradom!

ODGOVORITE
Name

Papak

26.07.2015 17:14

Vučić Znam za Radišića da ga traže da je osuđen zašto ga neosporne ili mu ne sude u Srbiji za organizovani kriminal.Mup Srpske svakodnevno razmjenjuju podatke i informacije i ko ne znanju gdje je raditi na kojoj adresi. Smiješno.

ODGOVORITE
Name

gondola

26.07.2015 17:48

Vučić je najobičniji prevarant. Nikakva posebna potjernica ne treba za Srbiju jer su na snazi specijalne veze. Oni dobro znaju da je Mile Radišić presudjen u RS a obaveza srbijanske policije je da ga uhapsi i isporuči sudskoj policiji Osnovnog suda u Banjaluci. Medjutim, to se neće desiti jer sve kontroliše organizovani kriminal Srbije. Oni su ustvari vlast na prostoru Srbije i Srpske. Može li ijedan novinar iščačkati otkud 200 miliona KM za onu investiciju u Picinom parku? Čije su to pare!

ODGOVORITE
Name

Лсд

26.07.2015 18:53

Паре је дао Телеком Србија унапред за кирију и сад су раскинули уговор.А паре ником ништа.Власништво је чудо .3 власника тренутно.

Name

inženjer

26.07.2015 21:08

Mladene, ovaj narod te ne zaslužuje. Uopšte mi nije žao što ovaj sadašnji SDS nije dobio izbore odnosno što je narod bio neodlučan, a to je bilo dovoljno da izbori mogu biti pokradeni. Ovaj narod ustvari još nije dobio ono što zaslužuje. Ali hoće i to vrlo uskoro.

ODGOVORITE
Name

Realista

27.07.2015 06:28

Bosić i Dodo su isti, narod želi nešto novo.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.07.2015 10:24

Jadni smo mi kao narod kada dopustimo da nam svi ovi političari koji su na vlasti kroje sudbinu. Moj Bosiću zar već nismo preugroženi? Grickaju nas svaki dan kao pirane i dobro im ide dok se vi prepucavate oko ličnih interesa. Nije više u pitanju nijedan od vas. U pitanju je Srpska. Umjesto da odete kod Putina i dogovorite se šta da uradite vi idete kod veleizdajnika Vučića koji je već prodao Kosovo pa smo sada mi na redu. Rusija je uložila veto, svim silama pokušava da izvuče Mladića iz Haga, neće da zaobiđe Srbiju sa gasovodom a sada podržava referndum ne zbog toga da bi nas u ralje zapadu koji nas je htio proglasiti genocidnim nego zato što bi nas podržala u tome. Svi vi redom filozofirate i uživate u svojim fotoljema i masnim platama dok narod više nema gdje da probuši rupu na kaišu.

ODGOVORITE