Фјорентина изгубила стрпљење и одустала од Сергеја!

"Не желимо никога да убеђујемо да потпише за Фјорентину, а посебно не некога ко има 20 година", поручио је спортски директор Виоле Данијеле Праде!

Фудбал 26.07.2015 | 17:20
Фјорентина изгубила стрпљење и одустала од Сергеја!

Какав преокрет у готово већ завршеном трансферу Сергеја Милинковић Савића у Фјорентину. Иако је јутрос стигао на завршне преговоре са клубом из Фиренце, суперталентовани српски везиста ипак није нашао заједничку реч са управом клуба са стадиона Артемио Франки.

Запело је наводно јер је Сергеј тражио још времена да се одлучи, па су челници Виоле изгубили стпљење и дигли руке од свега:
"Ми нетребамо никога да убеђујемо да потпише за Фјорентину. Посебно не некога ко има 20 година. Одлучили смо да одустанемо од Милинковић Савића", рекао је спортски директор Фјорентине Данијеле Праде.

Врло лако може да се догоди да фудбалер Генка остане у Италији и оде право за Рим, али управа Лација сада мора да буде конкретнија него што је била у досадашњем току прелазног рока. Фјорентина је била договорила са Белгијанцима трансфер од 6.000.000 евра, плус 50 посто од наредне продаје, али на крају ни то није било довољно.

Коментари / 0

Оставите коментар