Fjorentina izgubila strpljenje i odustala od Sergeja!

"Ne želimo nikoga da ubeđujemo da potpiše za Fjorentinu, a posebno ne nekoga ko ima 20 godina", poručio je sportski direktor Viole Danijele Prade!

Fudbal 26.07.2015 | 17:20
Fjorentina izgubila strpljenje i odustala od Sergeja!

Kakav preokret u gotovo već završenom transferu Sergeja Milinković Savića u Fjorentinu. Iako je jutros stigao na završne pregovore sa klubom iz Firence, supertalentovani srpski vezista ipak nije našao zajedničku reč sa upravom kluba sa stadiona Artemio Franki.

Zapelo je navodno jer je Sergej tražio još vremena da se odluči, pa su čelnici Viole izgubili stpljenje i digli ruke od svega:
"Mi netrebamo nikoga da ubeđujemo da potpiše za Fjorentinu. Posebno ne nekoga ko ima 20 godina. Odlučili smo da odustanemo od Milinković Savića", rekao je sportski direktor Fjorentine Danijele Prade.

Vrlo lako može da se dogodi da fudbaler Genka ostane u Italiji i ode pravo za Rim, ali uprava Lacija sada mora da bude konkretnija nego što je bila u dosadašnjem toku prelaznog roka. Fjorentina je bila dogovorila sa Belgijancima transfer od 6.000.000 evra, plus 50 posto od naredne prodaje, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno.

Komentari / 0

Ostavite komentar