Видео - Штефи Граф: Не бринем се да ли ће ме Серена стићи!

Легендарна Штефи Граф изјавила је да није забринута због могућности да Серена Вилијамс изједначи број освојених Грен слем титула.

Тенис 26.07.2015 | 12:00
Видео - Штефи Граф: Не бринем се да ли ће ме Серена стићи!

Штефи је током каријере освојила 22 пехара на највећим турнирима, а Серена је тријумфом на Вимблдону пришла на само корак до изједначења тог успеха.

Немица се налази на другом месту вечне листе иза још једне легенде – Маргарет Корт која има 24 ГС трофеја.

„Нисам. У ствари, то је нешто што ме истински занима. Она живи узбудљив тренутак у живота. Може да изједначи број мојих титула и освоји све. Нисам забринута због тога, никада ме нису интересовали бројеви и статистика. Осећам да сам дала све у каријери и то је најважнија ствар“, рекла је Граф која је чак играла два меча против Американке и резултат је 1-1 у победама.

Она је истакла да ретко када игра тенис.

„С времена на време – имам обавезе и са својом фондацијом. Али играм ретко, тешко је остати у форми и играти тенис, а за мене је то тренутно веома тешко“, навела је Немица.

Штефи је била позната по свом савшеном бекхенд слајсу, али се и иза тог ударца крије занимљива прича.

„На тренинзима сам играла топ спин, док сам на мечевима преферирала слајс. Све је у осећају и лакше ми је било да играм слајс. У једном тренутку ми је тренер рекао: ’Доста, нећемо више радити на бекхенд топ спину јер га не користиш током мечева“, закључила је Граф.

Коментари / 0

Оставите коментар