Јуве је једини стварно хтио Манџукића!

Фудбалски клуб Јувентус једини је послао понуду Атлетику за хрватског играча Марија Манџукића, иако се више тимова интересовало за њега.

Фудбал 28.07.2015 | 09:40
Јуве је једини стварно хтио Манџукића!

То су у суботу потврдили челници клуба из Мадрида.

Фудбалери Атлетико Мадрида се налазе на припремама у Лос Ангелес де Сан Рафаелу, месту удаљеном 70 километара од Мадрида. У том месту је ових дана требало да буде и Манџукић будући да је имао уговор с Атлетиком до лета 2018, али је он прошлог месеца продат Јувентусу за 19 милиона евра.

Атлетико је напустио након само једне сезоне.

"Манџукић је много помагао екипи и верујем да ће успети у Јувентусу јер је добар играч. Нисмо погрешили што смо га довели... Јувентус је једини послао понуду, нама је била прихватљива након чега смо се договорили. Верујем да су на крају сви задовољни оваквим расплетом", рекао је за Хину председник Атлетика Енрике Сересо.

Уколико се остваре договорени спортски резултати износ може да нарасте са 19 на 21 милион евра. Немачком прваку Бајерну из Минхена пре годину дана Атлетико је платио 22 милиона.

Спортски директор Хосе Луис Каминеро, који је учествовао у том трансферу, рекао је да је био у контакту са више клубова.

"Јувентус није био једини заинтересиран, било је више клубова који су се јављали око Манџукића", навео је он, али није открио имена тих клубова.

Коментари / 0

Оставите коментар